Изпрати новина PHOTO ARENA rss
16 19

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Майката на Крисия проговори за първи път: Тя изключителна!

За първи път майката на Крисия Тодорова проговори за дъщеря си. Според Ангелина Тодорова още от малката, дъщеря й има талант, научи HotArena.net.


Момиченцето показало заложбите си още на 2-3 години. „Беше малка, на 6 реших, че има талант и закарах да я прослушат и да я оценят, така започна в школи, няколко сменихме", казва Ангелина пред Дарик радио, пише pik.bg.


Педагожката Свилена Дечева разкрива, че въпреки крехката си възраст Крисия е изключително дисциплинирана. И упоритостта й винаги я е удивлявала.


"Страшно дисциплинирана, много изпълнителна, защото талантът си е талант, но работа трябва да се свършва, а тя го прави по най-добрия начин, много благодатен ученик е, много лесно се работи с нея, но много работи. Искам да подчертая, всички мислят, че на нея й е подарено, но не е така, тези неща не се подаряват току-така, те се заслужават с много работа и тя си я свършва всеки път", казва от своя страна Свилена.


Освен да пее 9-годишната чаровница има и други две мечти – да стане танцьорка и художничка. За сбъдването на двете помагат и родителите — Крисия ходи на балет, а също така взима и уроци по рисуване.


Сред любимите изпълнителки на детето са Кристина Агилера, Бионсе, а също и Лили Иванова. Момиченцето е печелило дори конкурса на Лили в Кубрат „Медни гласчета“.

PHOTO APENA Изпрати новина
Остави коментар във Facebook
Коментари:
6
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
 • avatar
  31.01.2014
  Да не са й купили тоя глас с пари бе, тъпаци???
 • avatar
  31.01.2014
  Само човек, който не разбира от музика, може да каже, че детето не пее добре.........
 • avatar
  31.01.2014
  Само човек, който не разбира от музика, може да каже, че детето не пее добре.........
 • avatar
  31.01.2014
  Не ви ли е срам бе, страницата и във фейсбук има над 100 000 харесвания - и те ли са благодарение на парите на майката и бащата? Завистници...
 • avatar
  31.01.2014
  vinovna lie malkata che roditelite i sa uspeli v givota,
 • avatar
  31.01.2014
  Всяка майка харесва детето си и го подкрепя. Да бяха потърсили майките на другите деца. Те сигурно също има какво да кажат, но може би не са толкова богати. Защо Слави провежда този уж конкурс като предварително са избрали на кои пари да слугуват. Това дете е артистично, но съвсем не е най-надарено и пее на места фалшиво. До сегашните й награди пак са били благодарение на парите на тате и мама.
Абонирай се за новини