Майката на Линдарева: Ще ми убият Зорница!

5886
30 Септември 2014, 10:34


Семейството на Зорница Линдарева силно се тревожи за както за психическото й, така и за физическото й състояние. Те непрекъснато опитват да направят с нея контакт в Къщата, но от шоуто винаги ги връщат, научи HotArena.net.

 

Майката на Зори е категорична, че така, както ни показват детето й, е абсолютно манипулирано. Колкото до връзки с мъже, Линдарева не била първата, която излиза с такъв мъж.

 

Златка Димитрова и Диляна Попова били в същото положение. Нещо повече, когато брюнетката срещнала Тачо, тя не знаела чий съпруг е, а той й заявил, че е разделен с жена си.

 

Сестрата на Зорница пък се притеснява, че „любовницата“ ще отключи стрес във „ВИП Брадър“ и отново ще се върне към булимията. А преди време много трудно са я спасили от заболяването.

 

Племенничката на Линдарева се връщала всеки ден вкъщи и питала за леля си: „Тя е припаднала. Дали я е заболяло?“, питало малкото дете, пише в. „България Днес“.

 

Семейството счита, че не е нормално да не може да я защити дори от шамара на Тачо. Майка й непрекъснато търси контакт с дъщеря си в реалитито, но от шоуто не я допускали да се види със Зори.

 

Излизали с оправданието, че моделката е пълнолетен човек, който сам може да се защитава и да подписва договори.

 

За Калканджиева и Манов казва, че не се учудва на нищо, видяно от тях. Възможно било дори да разиграват театри за пари, но в никакъв случай това не било семейство.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 години
-1
Ами госпожо защо не я спряхте да влезе в къщата..... А и тя не си кротува вътре.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
0
Хайде,хайде.....сигурно биг БРАДЪР и налива алкохол в гърлото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени