Майката на Мира Добрева оживя в катастрофа

1541
08 Февруари 2012, 15:47


Журналистката Мира Добрева се е разминала със страшна семейна трагедия. В петък кола помела майка й, докато пресичала на пешеходна пътека в столичния квартал "Редута". 

 

Заедно с родителката е била и лелята на тв звездата. Двете са пострадали тежко, след което са били откарани в шокова зала на ИСУЛ.

 

Възрастните жени се разминали на косъм. Дори нямали и счупвания по себе си. Ударът обаче бил толкова силен, че изхвърлил майката на Мира обратно на тротоара, а леля й останала да лежи на платното.

 

"Леля все още е в болницата, всеки ден ходя при нея, после се връщам вкъщи, за да правя превръзки на майка ми", споделя пред "Всеки ден" Мира Добрева. 

 

Шофьора нито за миг не е проявил състрадание и загриженост към жертвите си. Даже нахокал двете жени, че толкова рано били излезли по улиците.

 

Въпреки това водещата не смята да завежда съдебен иск срещу потенциалния убиец на пътя. 

 

"Благодарна съм на Бог, че е запазил майка ми и леля ми живи. Няма да съдя човека, който ги прегази. Мисля, че всеки си получава присъдите на друго място, раздава ги някой по-висш над нас", надява се на божия мъст Добрева.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени