Майката на Пол Уокър към бившата му: Лекувай се, или ти взимам детето (Подробности)

4059
31 Март 2014, 19:42


Семейството на Пол Уокър поведе сурова битка за правата над дъщеря му. Майката на покойния актьор Черил е поставила условие на бившата си снаха да се лекува, в противен случай ще й вземе детето.

 

Черил Уокър и Ребека Сотерос поведоха жестока битка за родителските права. Както се оказа бившата съпруга на Пол има проблеми с алкохола и това е причината 15-годишната Медоу да се премести при баща си.

 

Самият Пол пък е взел мерки и е упълномощил майка си за единствен попечител на състоянието на дъщеря си. Още приживе, актьорът се застраховал срещу евентуално посегателство върху богатството на наследницата му.

 

След смъртта му, майката на Уокър се опита да вземе родителските права над Медоу. В крайна сметка тя поставила ултиматум на снаха си да вземе мерки и да влезе в клиника за алкохолици, или ще вземе дъщеря й.

 

Засега съдебната битка между двете е в застой, тъй като Ребека се е съгласила да приеме условията на екс свекървата си. Тестовете след изписването й обаче ще покажат дали е чиста от дрогата и алкохола или ще загуби дъщеря си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени