Майката на Преслава: Това е нейният път, да е вмирисана на алкохол и цигари

https://hotarena.net/pod-pricel/maikata-na-preslava-tova-e-neiniiat-pat-da-e-vmirisana-na-alkohol-i-cigari HotArena.net
Майката на Преслава: Това е нейният път, да е вмирисана на алкохол и цигари
Майката на Преслава Янка Тончева признава кои са най-големите й болки и тревоги, свързани с по-малкото от двете й деца, видя HotArena.

„Тя сега ме слуша повече. Преди се криеха със сестра й, не споделяха много. Имаха страх от мен, защото виках и се карах. Най-много се надявам да се вслуша в думите ми, когато й говоря, че няма мъж до себе си, сама не трябва да остава. Поне едно дете да роди. За мъж не зная кой би бил съгласен да се прибира жена му, вмирисана на цигари и алкохол. Но това е пътят й“, споделя майката на певицата. 

Янка разказва, че Преслава от малка е самостоятелна. Малко след като завършва средното си образование Преслава трябва да замине за Германия със семейството си, когато среща Милко Калайджиев. Той открива таланта й и я запознава с Митко Пайнера.

В първите месеци на кариерата си Преслава живее в Пловдив с майка си. Тя я чака до ранни зори да я види дали е здрава и да я остави да се наспи. Преслава мечтае да вдигне голяма къща за семейството си, което цял живот живее в панелка. Вдига голяма вила, която стои празна. Янка е забранила на дъщеря си да харчи пари за благото на родителите си, пише „Галерия“.

6 Коментара

н

преди 8 години

харчи ги за дрога.

Коментирай

Тъпаци до безкрай

преди 8 години

И как разбра?Да не си и светил?

Коментирай

От първо лице

преди 8 години

Наистина ги харчи за дрога., аз да те светна "Тъпаци до безкрай" ;)

Коментирай

Тъпаци до безкрай

преди 8 години

Докажи го де! И аз мога да кажа , че си на херца ама каква тежест имат думите ми след като не са подкрепени с доказателство?

Коментирай

Asparuh

преди 8 години

Пълни лъжи :D :D

Коментирай

do preslava

преди 8 години

Maika ti e mnogo prosta selqnka- kopachka koqto pliue na rucete predi da hvane motikata. Prilicha na muj j ima otvratitelna selska viziq, ne i pozvolqvai poveche da si otvarq ustata na selqnkata

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.