Майката на Ралица от „Сървайвър” я спуквала от бой (На 14 разбрала, че е взета от дом за сираци)

2989
19 Октомври 2014, 12:33


Ралица Кирилова в детските си години е била жертва на домашно насилие. В ролята на инквизитори са били нейните родители, като това, че тя не е тяхно биологично дете, в никакъв случай не оправдава зловещите им деяния, научи HotArena.net.

 

До 20-тата си година къдрокосата брюнетка, която преди няколко дни напусна „Сървайвър: Камбоджа”, ежедневно е била малтретирана, но заради  страх от неизвестното и за да не озлоби приемните си родители, така и не посмяла да се оплаче пред компетентните органи. Домашният терор отключил в невръстното момиче и всевъзможни комплекси, сред които срам сред съучениците й от синините по тялото й, пише в. „Уикенд“.

 

„Аз бях боксовата круша на „майка” и „татко”. След всеки бой плачех и се питах защо, защо, какво не съм им дала като дете и нямах обяснение.

 

Посягаха ми постоянно за какво ли не. Спомням си, че веднъж след училище се заиграх с едно малко котенце и закъснях. Почнаха ме от вратата. Най-редовно се е случвало да спя на стълбите пред апартамента ни, след като „майка” ми не искаше да ме пусне вътре, след като ме нарочваше за поредното прегрешение според нейните разбирания.

 

Прегрешение, например беше, да не си харесам дрехите, с които ме обличаше”, разказва със сълзи в очите риалити героинята. А приемното семейство било начетено, уж. Мъжът – служител в президенството към НСО, а жената – уважавана счетоводителка.

 

По ирония на съдбата, години след тежкото си детство и след първото си участие в „Сървайвър”, екзотичната красавица се снима за еротично списание, нахлузила боксови ръкавици. Сякаш, пораснала, вече е в готовност да отвръща на ударите...

 

Чак след като на 14 години РалиЦа разбрала, че хората, които би следвало да я обичат и боготворят, не са й истински родители, тийнейджърката донякъде получила отговор на вечно измъчващия я въпрос: „Защо ми посягаш, мамо?”

 

„Майка” й се изпуснала неволно при поредния битов скандал помежду им. „В яда си не се сдържа и каза „Все пак ти не се мое дете, тъй че...”, като така може би целеше да оправдае отвратителното си отношение към мен. Преди този скандал, веднъж случайно чух разговор между нея и кака ми, която й е истинска дъщеря, в който тя се опитваше да заеме моята страна и я питаше защо се държи лошо с мен, въпреки че не съм нейно дете.

 

Била съм обаче по-малка и не обърнах внимание. Когато разбрах, че съм осиновена, отначало не повярвах, след което започнах да питам близки и роднини дали това е истина. 14-годишна започнах да търся начини да науча кои всъщност са моите истински родители”, признава Ралица.

 

Собственото й разследване обаче не приключило успешно. Още повече, че на тийнейджър на нейната възраст и без компетентни лица до себе си, никоя институция не би разкрила детайли около осиновяването й. Информацията, която брюнетката успяла все пак да узнае се изчерпала до това, че баща й е арабин. А майка й оставила на приятелка петмесечното си бебе уж за два-три дни. После обаче дирите й се изгубили и Ралица била предадена на дом за сираци.

 

След признанието на приемната й майка, побоищата продължили. Един-единствен път малтретираното тийнейджърка събрала храброст да попаде жалба срещу насилниците си, но се изплашила да бъде изхвърлено на улицата от „родителите си” и я изтеглила.

 

Чак след като завършила училище, сървайвърката натрупала достатъчно смелост да си събере покъщнината от апартмента за изтезания и да напусне „семейството” си. Намерила си работа като продачавка на сладолед, а след това и като фотографка в „Нощен Труд”.

 

След време направила опит да затопли отношенията със своите мъчители. „С „майка” ми изкарахме една Нова година. Поговорихме, простихме си и уж щяхме да започнем от начало. На самия празник обаче тя пак изфиряса, стана скандал и затворих окончатено вратата към тези хора...

 

Просто между нас не може повече да има каквито и да било отношения. Има стена. С „баща” ми нито ги обичам, нито ги мразя. Един ден, когато имам свое дете, ще му дам любовта, която аз не получих от моите „родители”, зарича се красивата фотографка.

 

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени