Майката на Софка: Чакам внучка от нея!

2190
20 Март 2016, 14:00


Малките гипсови лъвчета, които доскоро красяха терасата в родния дом на ромския славей Софи Маринова заминаха в двора на етрополско село. Родителите й решили да внесат малко промяна покрай идващата пролет, научи HotArena.

Захванали се с голямо чистене на дома и с изненада установили, че са събрали цял бус стари вещи, които се чудят къде да дянат. Каквото могли, раздали на роднини – предимно стари дрехи на Софито и малкия Лоренцо.

Гипсовите лъвчета, тенджери и чинии дарили на свои приятели от етрополско село, а на финала майката на Софка обобщила, че чисти старото, за да влезе нещо ново в къщата й, пише "Уикенд".

„Време е Софи да си намери мъж, не тунеядец, на каквито обикновено попада. Продължавам да ходя на врачки и все ми правят едни добри предсказания, но в крайна сметка лъжат повече от цигани. Викат, не се кахъри, чужденец ще я хареса и ще я вземе. На ръце ще я носи, в палат ще влезе, ще царува до дълбока старост. Ще й угажда. Толкова много ще я обича. Като разберат, че съм майка на Софи Маринова са готови на всичко, не само звездите, но и слънцето ще ми свалят, ако ги помоля. Викат ми, че ще имам и внучка от нея. То тая внучка я чакам вече пета година, а нищо”, жалва се Софкината майка.

Именно по съвет на видна шаманка тя предприела голямо пролетно чистене. Лъвчетата премахнала от балкона, за да не може завистници да пъхат под тях омагьосани предмети и така да пречат на щастието на дъщеря й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ричи
преди 2 години
0
Абе точно така не може да се изрази мангалката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени