Майката на Тоца по-красива от щерка си (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-toca-po-krasiva-ot-shterka-si HotArena.net
Майката на Тоца по-красива от щерка си (Снимки)
Най-мразената миска у нас - Антония Петрова, вчера поздарви майка си за рождения й ден, видя HotArena.

Тоца написа мили слова за празника на родителката си. „Честит рожден ден, МАМЕ! Когато бях малка си мислех, че си най-красивата, най-добрата, най-усмихнатата, най-стилната, най-талантливата и всичко най, най майка на света! Е, все още е така! Имаш си всичко, пожелавам ти единствено да го задържиш още дълги години! Обичам те!“, разнежи се Петрова.

Последователите на Антония моментално засипаха с комплименти рожденичката. Мнозина обаче отбелязват, че тя е далеч по-хубава от дъщеря си. Освен стилна, Ана е доста палава, се вижда от снимките. Подобно на дъщеря си и тя е напраскала пазвата си със силикон. А между циците й наднича татус.

Преди няколко години Ана скандализира общественото мнение с появата си на тузарско парти почти гола. Тогава форумите прегряха от подобни коментари: \"Вулгарно деколте\", \"Малко е попреминала възрастта за това деколте\" и \"Майката е по-хубава от дъщерята, само дето е облечена като циркова артиска\" бяха \"меката\" част от отзивите.

12 Коментара

Една

преди 6 години

Пълен ужас е старата!

Коментирай

1

преди 6 години

Тука този път не познахте. Даже сте луди да кажете че майка и е по яка от Тоца. Антония е по яка от майка си, а майка и има по хубави гърди от нейните ;)

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

И двете са с много грозни и неоформени крака, но ги показват без капка усет, и двете имат нагъл и просташки поглед, и двете имат ужасяващи пластмасови бюстове, и двете нямат понятие от стил и добро възпитание, и двете имат вид на жени, които се продават - всичко изброено е избор, който са направили и говори доста що за хора са.

Коментирай

1

преди 6 години

Коментарът е точно в десетката! По-добре не може да се каже!

Коментирай

---

преди 6 години

Не знам коя от коя е по-красива /ха-ха!-красива.../, но и двете са еднакво ПРОТИВНИ.

Коментирай

уф

преди 6 години

СТИГАААА! Снимката само на едната причинява естетически гърчове, а така, както сте ги изтипосали и ДВЕТЕ... - ще взема да сънувам кошмари.

Коментирай

Пръчки

преди 6 години

Дай на простия селянин пари и му гледай сеира. Селяния, в смисъл на манталитет, не местоживеене.

Коментирай

хаха

преди 6 години

Тая дъртата така добре се е натъкмила, че отлично илюстрира приказката "на свинче-звънче".

Коментирай

wc

преди 6 години

Оффф... на тези двечките на челото им е изписано : СЕЛО и ПЕРНИК, и никакви гримове, бижута и прически не могат да го заличат. Това е положението.

Коментирай

Stela

преди 6 години

Ахаххахахахаххаха това е мнение на слепец...Тя не,че Тоцка е хубавица,но тази баба плаши....ахайхахахахахахха развеселихте ме.....Красавицата тя...

Коментирай

леле-мале

преди 6 години

Може да е облякла италианска рокля, да са и направили скъпи прическа и грим, да държи букет, който струва колкото пенсията на някоя нормална жена... Но това няма как да скрие селяндурското излъчване и парвенюшка простащина. Те просто струят на талази от нея. Щерката - и тя същата. Да са живи и здрави. Още дълги години да ни забавляват.

Коментирай

?

преди 6 години

кои са тези селски пръчки с китки и гюлове

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.