Майката на Вулева с тайна мисия (Колкото повече обижда и дразни другите, толкова по-голям хонорар ще полчучи)

1527
23 Октомври 2014, 15:30


Людмила Захажаева е влязла с няколко тайни мисии във „ВИП брадър” и от успеха им зависи продължителността на нейния престой, както и това дали ще получи допълнителен хонорар, научи HotArena.net.

 

Майката на Албена буквално разиграва пред камерите позабравеното „Сигнално жълто”, като единствено й липсва микрофон в ръка, установиха бдителни зрители.

 

Уж неосведомената с родните ВИП-ове рускиня, се оказа изключително добре запозната с всеки от участниците в Големия брат. Макар 60 и кусур годишната блондинка да твърди, че мястото на дъщеря й не е в това шоу, тъй като никой в него не може да й стъпи и на малкия пръст, то Людмила знае всякакви подробности от интимния живот на останалите съквартиранти, констатира в. „Уикенд“.

 

Още с влизането си в предаването, родената в Санкт Петербург Захажаева, започна да задава неудобни въпроси на ВИП-овете, като очевидно бе изключитлено добре подготвена с информация за всеки един от тях. Люси първо започна с Камелия, питайки я има ли лифтинг на лицето, а след това погна Камелия Тодорова и Влади Въргала – дали е верен всеизвестния факт, че злоупотребяват с алкохола.

 

Опарена от сигнално жълтите думи на Людмила остана и чалга певицата Кали. Тя веднага бе попитана дали няма нещо турско или циганско в кръвта си, което певицата потвърди с половин уста.

 

Ден след ден единственият съквартирант, който остава подминат от голямата уста на Людмила е дъщеря й Албена. Дни преди това под ножа мина и Наско Месечков, за който старата рускиня отсече, че „гласът му е женски – такъв, все едно плаче”. Освен това, когато танцьорът говорел тя все си мислела, че памперсът му е пълен и в него блондинката не виждала стабилен и отговорен мъж.

 

Хара от обкръжението на Захажаева обаче са сигурни, че информацията й относно ВИП-овете са събрани извадки от жълтата преса от продуцентите на шоуто и са спуснати на рускинята, за да сее интриги и скандали. Истината е, че тя трябва да си заработи получения хонорар и въпреки интересната си и ексцентрична особа, е поела няколко мисии, от които зависи колко дълго ще се задържи в риалити предаването.

 

Според запознати обаче причините да не иска наследници се крият във факта, че самата Албена не е имало нормално и щастливо детство. Догадките за това се допълват и от строгия контрол, който майка й продължава да упражнява над нея дори на тази възраст. Вулева се чувствала непрекъснато под напрежение в комуникацията си с нея и заради това не искала подобна съдба на своите деца.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени