Майката на Зорница РИДАЕ: Калканджиева каза на дъщеря ми, че е ПРОКЪЛНАТА!

1104
28 Октомври 2014, 13:00


Майката на Зорница Линдарева не може да си намери място от гняв, откакто дъщеря й е влязла във ВИП Брадър, видя HotArena.net.

 

Виолета Линдарева е възмутена от начина, по който представят дъщеря й, и от унизителното отношение на Тачо и Жени.

 

„Видях как в Къщата Жени се обърна към Линдарева с думите: „Ти си прокълната“, което за мен граничи с невъзпитание, нямам думи просто! Лошото е, че за тези неща хората си затварят очите и единственият срам в момента е дъщеря ми“, изплака в интервю за „ШОУ“ майката на Зори.

 

Тя е възмутена как представят дъщеря й като алкохоличка – постоянно с чаша вино в ръка. „Не зная колко точно е изпила, защото тя една чаша вино не може да изпие. А го показват все едно й е ежедневие! Сякаш е алкохоличка! Просто съм отвратена. Каквото и да стане, ние сме зад гърба й“, убедена е Виолета.

 

Майка й не може да си намери място и по друга причина – затова че наричат Зорница „любовницата на Тачо“, при положение че Манов е бил разделен с Жени, когато се запознават. Дори самият Тачо неведнъж е казвал, че по време на връзката си със Зори, не е живеел с Калканджиева.

 

„Това, което представят, не е моето дете. Аз я познавам много добре, и това не е тя“, категорична е Виолета. Най-голямото й притеснение в момента е заболяването на дъщеря й да не се върне – а именно анорексията. Зори се е разболяла още на 15 г. и  много трудно я е преборила.

 

„Дано това участие стане една школа за нея и се научи да не се доверява вече толкова на хората“, пожелава си майка й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени