Майки на ДесиСлава с ултиматум: Или аз, или Благой! (Защо не харесва новото лъвче на майка си + как наричат съучениците му певицата)

8912
02 Май 2016, 15:00


ДесиСлава не спира да си пати заради мерака си към младоци, научи HotArena.


След като във "ВИП Брадър" си навлече гнева не само на бившия си Зарко, но и на цяла България, а и изплака една кофа сълзи, с новия й Благой Найденов отново не може да бъде щастлива.


Певицата и боксовата надежда на България, който е само на 19, се гаджосаха преди два месеца и не спират да парадират със страната си любов, която би могла да бъде и между майка и син. ДесиСлава е на 37, а синът й Майки - на 15. Тази безумно малка разлика отново е ябълката на раздора и поставя Деси пред сложна дилема.


Майки не искал и дума да става да приеме новия си "татко", който всъщност му е "батко", и то не много по-голям. Той заявил на майка си, че никак не го харесва и по-добре да не му се мяркат двамата заедно. Момчето си имало и основателна причина да не приема Благой като част от семейството.


Майки е в крехката тийнейджърска възраст, в която децата са мнгоо жестоки еидн към друг, а самият той бил жертва на яки подигравки от съучениците си. Причина за тях станала именно връзката на майка му с Найденов. Децата в даскало подигравали Майки, че майка му е станала втората Софи Маринова заради връзките си с млади лъвчета, пише "Галерия".


Това никак не се харесвало на сина на Деси и той не искал и да чуе да се озове на едно място с приятеля на майка си. Певицата правела не един и два опита да разтопи леда между тях, но все неуспешни. За последно решила да умилостиви сина си, като го заведе в Дубай.


По план трябвало и Благой да отпътува с тях, но щом Майки разбрал тази подробност заявил, че никъде няма да ходи, ако и той идва. Така ДесиСлава се принудила да промени плановете си и сега се спряла с опитите за помирение, надявайки се, че нещата ще се случат от самосебе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Janisa
преди 2 години
0
"The problem is that we gave women the vote."As a woman, I've actually made this argument, too. It's sad, but true. All women, of course don't just "feel", but enough do that the majority will consistently vote for the tcaruno" nanny huckster in any election.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха-ха
преди 2 години
0
Майки учи в Гърция и едва ли неговите съученици следят клюкарските сайтове след като не знаят български. Отново свободни съчинения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени