Майки нападнаха Яна Маринова заради забележка

1438
25 Август 2017, 12:00Актрисата Яна Маринова се оказа въвлечена в безумен злободневен скандал. Заради невинна забележка към майка с дете, че играе в опасна зона, звездата бе вкарана в интрига с епични размери, научи HotArena.

Преди няколко дни хубавицата направила забележка на майка и нейното дете, че паркингът за автомобили не е най-доброто място за игра с топка. Особено след като неволно може да се случи инцидент, ако шофьор профучи и реши да паркира.

Въпреки че съветът е даден добронамерено, майката сериозно се вбесила. И се почувствала длъжна да сподели възмущението си в социалните мрежи.


Родителката се оплакала от отношението на известната актриса в групата „Майките на София”, където членуват около 25 000 мамита. Последвалите критики и коментари спрямо Маринова, избухнали като лавина.

Откъде актрисата е разбрала за интригата не е ясно, но е факт, че тя също не й е останала длъжна. И бързо влязла в обяснителен режим.

Госпожо Неделчева, благодаря ви, че сте намерили начин да проявите негодувание си от ситуацията, след като на момента не сте намерили правилните думи.

Вярвам, че сега се чувствате по-спокойна и ще бъда повече от щастлива да се поправя.


Следващия път, когато паркирам автомобила си на предназначеното място за целта, няма да включвам аварийни светлини и да изчаквам докато хората преминат и мястото се освободи.


А ще сляза и най-учтиво ще помоля вас или пък който и друг родител е там, да заведе детенцето си и да седнат в кафенето.


Грешката е изцяло моя и също така много съжалявам, че в обекта нямаме на разположение детска площадка. Но вярвам, че и вие с дъщеричката ви ще се чувствате по-добре, ако сте някъде, където не преминават автомобили и не седите на бордюра”, написа Маринова в групата.

Посланието й събра стотици харесвания, а повечето майки заеха нейната страна. Тъй като здравето и животът на децата са по-ценни от всякакви забележки, направени от непознати.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДОКОГА
Преди 1 година
-1
Докога ще виждаме гадни и невъзпитани копелета на улиците,които дори не знаят кои места са опасни за живота им и кои не?Докога ще раждат майки,които не знаят как да си възпитават децата?За малките деца си има специални места,нямат място сред всички хора,да ги заобикалят,да ги избегват,защото се блъскат в хората като слепи и т.н.Който има деца,да си ги гледа.Че големи ''ценности'' са останали след тези млади майки.Бити,убити,сгазени и т.н.Нали на това си учат копелетата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени