Майко мила! Николета напомпа още бюста си! Вижте новите й продобивки по-долу!

https://hotarena.net/laifstail/maiko-mila-nikoleta-napompa-oshte-biusta-si-vijte-novite-i-prodobivki-po-dolu HotArena.net
Майко мила! Николета напомпа още бюста си! Вижте новите й продобивки по-долу!

Майко мила! Бюстът на Николета е огромен, видя HotArena.

 

Плеймейтката е напомпала богатствата си с още няколко стотин кубика и ги показа в последния брой на предаването си.

 

600 кубика във всяка гърда е наляла тв водещата на „Папараци“. Според източници от бТВ, Лозанова се е подложила на допълнителна корекция малко след раздялата си с Валери Божинов.

 

Знойната изкусителка си ги уголемила в Италия при известен и изключително опитен хирург така, че хем да изглеждат пищни, хем естествени.

 

„Раздялата с Валери видимо й се отразява добре. Не само е станала по-едрогърда, но и направо сияе“, коментират нейни фенове.

 

Припомняме, че веднага след конкурса Мис Плеймейт 2006 НиЛо се „обзаведе“ с чисто нов силикон, като награда за признанието.

 

Запознати коментират обаче, че през годините кубиците изобщо не я задоволявали и затова решила да напомпа още бюста си.

 

Как крехката й фигура успява да удържи на напрежението в деколтето, само Николета си знае. Но пък резултатът е зашеметяващ. Вижте в галерията.

 

16 Коментара

божинов

преди 8 години

ако можеше и главата да си напълни с акъл щеше да е по-добре..

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Ако можеше да си оправи и амортизиралата физиономия...А за умствения багаж да не говорим..

Коментирай

Nn

преди 8 години

Тези кълбета изглеждат естествени.....ходете се прегледайте

Коментирай

haha

преди 8 години

kato nqkoi hamster e v mocunata

Коментирай

Ваня

преди 8 години

АУУУУУУ,ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ГЛЕДАМ КЪМ ТАЗИ ГОСПОЖА, ИМА НЯМА 10-ИНА КОМЕНТАРА ХАХА, ХАЙДЕ СМЕНЕТЕ МАЛКО ПЛОЧАТА, САМО С ТОВА КАК СЕ ОБЛЯКВА И КОЕ КОЛКО СТРУВА, КЪДЕ БИЛА, ГОЛОТИИТЕ И ВЕЧЕ СА ХИПЕР БЕЗИНТЕРЕСНИ, ПОДХВЪРЛЯТ И ТРОХА И ТЯ СТАТИЯ ПРАВИ ХАХАХАХА. ТИ ЖЕНА НЯМА ЛИ ДА НАПРАВИШ НЕЩО НАИСТИНА СЪЩЕСТВЕНО В ЖИВОТА СИ, С КОЕТО ДА МОЖЕШ НАИСТИНА ДА СЕ ПОХВАЛИШ, ДА ЗАРАДВАШ МАКАР И МАЛКОТО СИ ФЕНОВЕ И С КОЕТО И ТИ НАЙ НАКРАЯ ДА БЪДЕШ УДОВЛЕТВОРЕНА. ТЯ ЧЕ СЛАВАТА ПРИ ТЕБ НЕ ИДВА, АМИ С ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ПОВЕЧЕ. ИНАЧЕ СИ СУПЕР, НЕ ХИПЕР В ТОВА ДА ЗЛОСЛОВИШ ЗА ТОЗИ И ОНЗИ И ДА КЛЮКАРИШ НЕ ПО МАЛКО, КАТО СЕЛСКА ТОЯГА СИ.

Коментирай

z66wjf

преди 8 години

По- неестесвени цици, рядко се виждат. ако беше ги сложила някоя друга, абсолютно същитите, колко злобно и с ирония щяхте да го отразите. Кви са тия очевадни пристрастия. Коментирате грозен силикон с такъв патос :))))))))

Коментирай

mamka vi

преди 8 години

Уауу Николета страхотна си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

basi konskata mytra...da i napompat mozaka...4e 2 dymi na krast ne moge da swarge....boklyk...

Коментирай

изкуствената с конската захапка и зъби на сиромашка ограда-Курволета!

преди 8 години

Хареса ми коментара на мъж под постинга в страницата. Превърнала се е като надуваема кукла,( тези които се използват само за задоволяване, за друго не стават) само за ебане става. Коса си вмъква в главата,че е като проскубана кокошка в главата с два косъма и ги реши на път. Напопма скули, че бузите и бяха увиснали до гумените топки отпред. Сложи силикон в брадата си , за да изглежда по-добре на скулите и удължи тиквеното и лице. Напомпа устните, долната е увиснала и се е напукала, като конска пу*тка. Обяза трътката си която влачеше до асвалта , сега се дупи на снимките по островите , да и видят задигнатия миризлив гъз. Нали затова се къпе с парфюми да убие лошата миризма на тялото и, не един са го казвали това. Мирише! Принцесата от Караджово , Василиса прекрасна! И тези две грозни гумени топки отпред! Отврат! Само мозъка си не можеш да ремонтираш! Където се намеша природата и медицината е безсилна да ти помогне!

Коментирай

хихииии

преди 8 години

Малееее, каква грозна гледка са тези две кръгли силиконови топки!!! Тази жена има ли огледало в къщата си? И като и сложат 2 тона кит да прикрият 33-те слънчеви бани по рождение и макияж 3 тона, заприличала е на мумия. Едно джезве кокали , 5 кила кожа и жили,и хиляда пластики! "Голямата красавица! "А колко е тъпа не е истина!

Коментирай

ха хааааааааааааааааааа

преди 8 години

Е, не така де! Забравихте и изпилената и камба! Я и вижте балните снимки, и като начинаещ модел с русата коса, и онзи вечно тъп и безизразен поглед, гледа все едно е стреляна, па не улучена... Няма такъв смях просто! ха хааааа

Коментирай

опс

преди 8 години

Aaaaa, къде забравихте изрисуваните ГАЙТАН вежди- тип кап. Петко войвода? И изкуствените мигли, тя е ,като мускусен плъх иначе. И смятайте каква естествена красавица е, и де ли се пъчи циганчето, и фука с бял гъз. хахахахахахахахахааааааааааааааааа

Коментирай

ужас!

преди 8 години

Кое и е страхотното? Визираш ,силиконовите кръгли топки сигурно? Ужас!!!! Нещо естествено по нея? Всяка жена с нейните спонсори ще заприлича на лебед! Не се излагайте! Вие не сте по-грозни от нея в естествен вид! Не се подценявайте, момичета! Бъдете умни!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Принцеса Диария.

Коментирай

Антония

преди 8 години

И пак започна да заема вещите на Андреа - в случая огърлицата.

Коментирай

ники

преди 8 години

Кое и е хубавото на Николета гледам и не мога да разбера!!! Нищо естествено не виждам в нея ... какви са тези вежди, скули, нос - всичкото е пластика!!! Ако това ви е примера за красива жена, дано никога не бъда красива жена!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.