Майкъл Джексън замесен в гей афера?

6089
26 Април 2011, 12:57


Дори след смъртта си Майкъл Джексън остава една от най-обсъжданите личности в света, а бурният му живот става център на скандали и шокиращи разкрития. Последната спекулация, която излезе наяве е, че покойният певец е имал гей връзка с мениджър на свой добър приятел.


Джейсън Пфайфър, офис мениджър на аверът на Джако д-р Арни Клайн, се кълне, че е имал сексуална връзка с Краля на попа. Според Пфайфър лекарят се опитва да скрие тази история, за да не навреди на репутацията на една от легендите на музикалната сцена.


Това обаче на пречи на Джейсън твърдо да застане зад думите си, че е имал вземане-даване с Джексън и не смята да пази връзката им в тайна. Миналата година д-р Клайн подкрепяше признанието на Пфайфър, като дори го нарече "любовта на живота на Майкъл Джексън".


По-късно Клайн смекчи тона заради унищожителната критика, която получи от Елизабет Тейлър и каза многозначното: "Майкъл сам избираше кого да обича", а преди няколко дни напълно отрече историята във Фейсбук, където написа: "Слухът за любов между Майкъл и Джейсън е смехотворен. Това са пълни глупости".


Промяната в позицията на доктора не се харесва на Пфайфър. Той обяви, че именно Клайн го е накарал да издаде интимностите си с Джако пред света, а сега най-нагло лъже.

 

Едва ли обаче истината за подобни отношения някога ще бъде разкрита до край. Най-вероятно както смъртта на Джако, така и любовният му живот ще буди любопитството на почитателите му още дълги години.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени