Майкъл Дъглас се пропи

5671
26 Март 2011, 11:40


Майкъл Дъглас отново се е отдал на старите си навици. Актьорът е започнал да пие, въпреки че продължава да се лекува от рак на гърлото.
 


Неотдавна той бил видян в ресторант да си поръчва бутилка хубаво отлежало вино. Това е строго забранено при неговите проблеми, тъй като алкохолът има негативно влияние върху някои от медикаментите, които звездата пие. Лекарите съветват болните от рак да се въздържат от употреба на спиртни напитки поне година след като вече са добре със здравето.

 

Неотдавна в интервю пред Дейвид Летърман Майкъл Дъглас призна, че проблемите със здравето му може да се дължат на алкохола. Тогава актьорът обяви, че вече е осмислил
своите приоритети и едва ли отново ще попадне в плен на порока. Изглежда обаче напрежението го е тласнало към старите прегрешения и мъжът на Катрин Зита-Джоунс отново е посегнал към бутилката.

 

Близки до семейството свидетелстват, че британката все повече линеела от мъка по болестта на съпруга си. Дори последните оптимистични изследвания на мъжа й я притеснявали. Катрин била убедена, че нещо лошо се случва с Майкъл, но нямала доказателства за това.

 

“Въобразила си е, че я чака само най-лошото. Не е на себе си от стрес и напрежение”, свидетелстват близки до звездите.

 


Агентът на актьора обаче подчерта, че твърдението е абсолютно невярно и че Майкъл Дъглас не се докосва до алкохол.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wRe
преди 7 години
0
Много хубава таз Катрин, брейй!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени