Майли Сайръс мина всякакви граници - даде на феновете си да я опипат!

2066
27 Октомври 2014, 09:36


Майли Сайръс отдавна е преминала границите на приличието по време на скандалните си концерти от турнето "Bangerz Tour". Последната й постъпка обаче хвърли в потрес дори най-заклетите й фенове. Певицата позволи на фенове да опипат интимните й части отпред и отзад по време на концертно изпълнение!

 

Порасналата Хана Монтана се приближила съвсем до ръба на сцената, облечена в традиционното й изрязано боди, което не скрива абсолютно нищо. Феновете й изпаднали в екстаз от близостта на своята идолка и инстинктивно протегнали ръце към нея. На снимките от концерта обаче ясно се вижда, че някои от по-палавите фенове са си позволили съвсем откровено да погалят Майли по най-милото през тънкия плат на бодито. Певицата на свой ред реагирала с възбуден смях и въобще и не мислила да се отдръпне назад.

 

Нещата обаче заприличали на безвкусна порно сцена когато Сайръс се обърнала с гръб и подканващо се надупила пред феновете. Те пък на секундата се възползвали и шокиращо отметнали с пръсти бодито й встрани.

 

Twitter трябваше да реагира светкавично и да премахне скандалните фотоси, които наводниха социалната мрежа, защото освен отметната прашка на тях е лъснал дори ануса на зездата!

 

Едва след това фиаско Майли се осъзнала и се отдръпнала от феновете, припряно оправяйки костюма си на място. Твърде късно - скандалът набира сила с всяка следваща секунда!


Виж снимките ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
asa
преди 3 години
0
И какво от това?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени