Майонезеният бос на Елен Колева се взе за НСО! (Сложи си синя лампа на автомобила!)

2779
08 Август 2014, 16:00


Ако видите, че военен джип „Хамър“ мине на червено със светещ син буркан – това или е Слави, или ще е майонезеният бос Александър Найденов, разбра HotArena.net.

 

Явно човекът е над закона. Синята лампа му позволява да се движи с висока скорост, да спира на забранени места, но пък това не изключва спазването на другите правила и най-вече важното – да не застрашава човешки животи!

 

Той бе изловен на папараците на „България Днес“ да джитка из столичните булеварди.

 

По член 91 от Закона на Република България подобни автомобили със специални светлини могат да карат от: Спешна помощ, ДАНС, главни и областни дирекции на Министерството на вътрешните работи, Нардодното събрание, НСО и подобни институции и звена.

 

Никъде в закона не е упоменато, че български богаташи могат да бръмчат с подобни привилегии.


снимка: crosspress.bg

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анонимен
преди 3 години
0
1-во.Бос не се става от производство на майонеза и други подобни продукти. Найденов е БОС на всичко друго и най-малко на майонеза.Това е хубаво да го знаят журналистите ,защото те се излагат.От производство в България може да станеш гърбав,но не и толкова богат. 2-ро.Не ви знам членовете на законите,които цитирате по-горе,но, на този Бос му отиват както джипа ,така и синята лампа и то много повече от на тези на НСО, които им позволяват по закон.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
д
преди 3 години
0
дъртия, грозен и нахален
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени