Мъжът на Белослава я заряза заради изневери, била любовница и на Живко Петров (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-beloslava-ia-zariaza-zaradi-izneveri-bila-liubovnica-i-na-jivko-petrov HotArena.net
Мъжът на Белослава я заряза заради изневери, била любовница и на Живко Петров (Фото)
Мъжът на певицата Белослава - Художникът Евгени Йонов я заряза заради изневери, научи HotArena.

Близки до двойката издават, че семейството от доста време имат проблеми. А наскоро дори скулпторът дори се изнесъл от апартамента им в София. Повод за раздялата били изневерите нас Белослава, която най-много кръшкала, когато е на вилата им в морския курорт Лозенец. Въпреки проблемите те не мислят да се развеждат. Евгени не останал длъжен на половинката си и си намирал еднократни забежки.

В артсредите от доста време се говори, че Белослава има връзка с пианиста Живко Петров. Въпреки слуховете двамата никога не са интимничели на обществени места. Тази година Белослава и Евгени отпразнуваха 20 години от сватбата си, а певицата винаги е твърдяла, че Йонов е най-близкия й човек, а в семейството има няма проблеми, камо ли изневери.

Двамата се запознават , когато тя е студентка втори курс. Всъщност те се знаят от деца, защото родителите им са приятели. По време на един концерт на Соня Васи се срещат в зала „Уневерсиада“ и след три месеца се женят, пише Телеграф.

2 Коментара

Мартин

преди 6 години

Авторе, прочети си внимателно текста, за да преброиш колко правописни грешки имаш!

Коментирай

Мартина

преди 6 години

Я ти ги преброй, спеца

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.