Мъжът на Галена сваля рапърка! Миа Ди от „Гласът на България“ отрязала нахалния баровец

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-galena-svalia-raparka-mia-di-ot-glasat-na-balgariia-otriazala-nahalniia-barovec HotArena.net
Мъжът на Галена сваля рапърка! Миа Ди от „Гласът на България“ отрязала нахалния баровец

Рапърката Миа Ди, която преди седмица взриви сцената на „Гласът на България“ с изпълнението си на народната песен „Калиманко Денко“, е била обект на свалки от страна на Галин, мъжът на фолк дивата Галена, научи HotArena.

 

 

Двамата бегло се познават от родния град на хубавата Мария – Велико Търново, където Галин е нещо като местния васал. Когато я засякъл в София, непослушният съпруг на фолкзвездата директно отправил намек към 27-годишната певица, че желае да я вкара в леглото си. Самата Миа Ди не крие, че си пада по лоши момчета, но не и такива за „еднократна употреба“, пише „Уикенд“.

 

 

Галин на няколко пъти се опитал да се сдобие с телефонния номер на Миа, която с атрактивната си визия и нахакано поведение силно го привлякла, но девойката била непреклонна. Търновката съвсем категорично го отрязала и дори не благоволила да му каже фамилията си, за да не я намери в социалните мрежи, издадоха от обкръжението й.

 

 

Миа Ди има дебютно парче още преди да се появи на сцената на „Гласът на България“. Песента е посветена именно на лошите момчета и то точно на тези, които си мислят, че могат да имат всяка жена.

 

 

При появата на Мария на сцената на хитовото музикално предаване по Би Ти Ви Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев настръхнаха още след първите тонове, които момичето изпя. Девойката се занимава с музика от малка, от 7-годишна се изявява в именития фолклорен ансамбъл „Българче“. Носителка е на няколко първи места в песенни конкурси и фестивали. От 2 години пък е част от хора на „Космически гласове“, основан от майката на Мария Илева – Ваня Монева.

8 Коментара

НиЛото

преди 7 години

Няма само Курваленка да спи с други я.Нали трябва да са квит.

Коментирай

преди 7 години

Това момиче ако смята да почва кариера с измислен ПР да никъде няма да стигне!

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Не съм я чувала тая госпожица или госпожа или каквато е там, но ми се струва, че този слух/ статия сама си го е пуснала, за да трупа популярност на гърба на името на Галена. Доста жалко! И поне в моя случай със сигурност няма да ме накара да се постарая да запомня името й или пък да се разтърся сега из нета да чуя проектите й. Да знае, че не й се получи - затварям статията и забравям завинаги за нея.

Коментирай

1

преди 7 години

И то точно с Галин, който обожава Галена.

Коментирай

Ха ха

преди 7 години

Че тя Галка по същия начин почна кариерката си с още по-долен ПР-порноклипа.Така че не се правете много на експерти , защото я видяхме , че и за там не става милата

Коментирай

nishto novo

преди 7 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ГАЛИН ВСЯКА ВЕЧЕР КУПОНЯСВА СЪС СТУДЕНТКИ ОТ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВИРСИТЕТ, ПРАВИ СИ ОРГИИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ... ГАЛЕНА СЪЩО НЕ ОСТАВА ПО-ДОЛУ И СИ КРЪШКА И ТО ЯКО

Коментирай

моля?

преди 7 години

Галин обожавал Галка,айде стига сте писали глупости!От оно време се знае,че тия са само пародия на семейство,нещо подобно на Коко и Емата,и двете семейства/двойки взаимно си изневеряват,че и по две деца създадоха...Не ми се мисли,какво ще излезне от дечицата,да са живи и здрави:))))

Коментирай

преди 7 години

Те нали им светиш,миндил миризлив! Хаха УМИРАТЕ ОТ ЯД,ЧЕ ГАЛЕНА Е ОБОЖАВАНА И ОТ МЪЖА СЕ И ОТ ФЕНОВЕТЕ СИ! ХАХАХАХ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.