Мъжът на Рени цар на далаверите с ДДС, дължи милиони

2348
07 Януари 2016, 16:00


Сикаджията Румен Николов – Пашата бил ангажиран в две фирми на Борис Пилософ, който стана ясно, че вече е бивш съпруг на фолк певицата Рени.  Връзката с бившата барета излиза наяве, след като данъчни служители правят ревизии на фирмите на Пилософ, който е истински майстор на далаверите с ДДС, узна HotArena.

Сикаджията при това е имал двугодишен договор, изпипан по всички правила на трудовото законодателство. Единственият пропуск обаче е, че не са внасяни осигуровки на Пашата. Иначе заплатата му е надхвърляла 6500 лева. Компанията на Борис дължи милиони левове данъци и мъжът на Рени ловко я прехвърля циганин от Видин.

Бившият мъж на Рени има богато досие на данъчен аферист. Той с лекота регистрира фирми, след това те усвояват ДДС, а накрая се прехвърлят на маргинали, от които данъчните няма какво да вземат.

Самата Рени пък стана известна като първата чалга-певица, която отнесе акт от данъчните ревизори. Първо й съставиха акт за 140 000 лева, но после след съдебна битка беше свит до 36 000 лева.

Любимият на Рени преди години се прочу, че фирмите му дължат милиони левове данъци, но той набързо ги прехвърли на психично болни цигани. Само една от компаниите „Крав Мага” се оказа, че дължи над 33 млн. лева.
Преди дни стана ясно, че Рени е в развод с мъжа си. В момента той чака дете от друга жена и не иска да чуе за чалга звездата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буби
преди 2 години
0
Рени да спре с нападки и злепоставяне, за да не стане да й врътне кранчето и тогава да пита къде серат гладните!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-1
И никой не може да развали сделките за прехвърляне на фирми на цигани?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени