Мъже, пазете се! Ето ги мръсните схеми на разследваната за ПРОСТИТУЦИЯ Светлана Василева

10514
14 Юли 2017, 14:06


Тотално залязлата плейметка Светлана Василева изнудва женени и обвързани мъже за пари, като заплашва, че ако не получи кеша, ще разкаже всичко на половинките им. Или пък ще си пререже вените и ще се самоубие... Това са двата коронни номера на блондинката, която беше, а и все още е разследвана за проституция, разкрива HotArena.

 

На така наречената миска, която няма и ден трудов стаж,  ако НАП направи проверка на сметките й, ще се натъкне на доста интересни суми. Суми, които тя е получила от рекет от жертвите си. После пък плюе публично същите тези хора, пострадали от чалъмите й.

 

Светска клюка гласи, че Светлана към днешна дата е мразена от всичките си бивши приятелки. Причината е прозаична. Бръмчалката обожава да върти интриги. Навсякъде и по всяко време. Тя не може да живее и час без да излъже и направи нещо мръсно на хора, на които уж в очите им казва, че ги уважава.

 

Сред столичните светски среди и до днес се разказа случка със Светлана. Преди месеци тя е заплашила богат бизнесмен, че ще си реже вените, ако я напусне.

 

Името му е доста известно, но ще му спестим на човека срама да го съобщим.  Със Светлана били по-скоро любовници, тъй като баровецът си има семейство и деца и Гонзовица му била само за забавление.

 

Бизнесменът има доста пари, което силно и неудържимо привлякло миската към него. Така Светлана си поставила като цел номер 1 да го задържи.

 

Всяка седмица му искала пари, а причините били основно битови - я нямала кеш да си плати водата, я тока, а дори й се случвало да няма какво да яде. Поне така казвала.

 

Всичко хубаво обаче хванал Василева да му върти интриги с друг мъж. Популярната бръмчалка прилагала същите схеми, сценарий и истории с още един балък.

 

Логично, бизнесменът й бил шута. Тя изпаднала в истерия и бяс, че повече няма да може да му източва сметката. И го заплашила, че ще си пререже вените. А като екстра - жена му ще разбере какви ги е вършил зад гърба й.

 

Това момиче май не е добре с главата. Явно бизнесът й е да се забие като кърлеж в богат мъж и да го точи финансово. Ако престане да плаща, следва рекет и изнудване“, коментират в светските среди.

 

За щастие, историята се разминава без кръв. Светлана забравила богатата си жертва, защото си е хванала друг шаран. Той пък й беше дал да покара джип Порше Кайен. Тя му ревала, че няма кола и човекът решил да и помогне. И той обаче наскоро й бил шута отвратен от лъжите й. И си взел колата.

 

Днес в един вестник Гонзовица е дала интервю, в които пак са се разляли фантазиите й и разбира се - лъжите. Или може би има проблем с паметта.

 

За това HotArena ще й я опресни скоро с няколко теми, които пряко я касаят. Например:

 

Искала ли е Светлана Василева от една от миналите си жертви, по времето когато са били гаджета, да поръча побой над човек, който всъщност я направи медийно известна? По времето, когато тя си беше дива селянка и драпаше за слава. На всяка цена. И беше казала на този човек: „Каквото искаш ще направя, само и само да съм известна“.

 

Как Светлана Василева лъже, че й бил „откраднат сайт“. Била ли е Василева проститутка и какво точно е говорила пред следователи? Защо всички си мислят, че Гонзовица е „ухо“ и на кой или по - точно на коя служба? Говори ли на френски Василева в тоалетни на дискотеки? Има и още теми. С нетърпение чакаме следващите лъжи на Василева, за да почнем да ви разказваме пък истината.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени