Мъже в памперси налазиха Галена

https://hotarena.net/laifstail/maje-v-pampersi-nalaziha-galena HotArena.net
Мъже в памперси налазиха Галена


Фолк певицата Галена успя да сложи в малкия си джоб всичките си колежки. На едно от последните си участия, чалга звездата показа такова шоу, че феновете се чудят, да се смеят ли, или да пищят от ужас, видя HotArena.


Силикон, грим, обидни ритми и елементарни стихове, може и да са върхът на сладоледа за чалга звездите, но не и за Галена. Изпълнителката, която проби с клипче във ваната, измисли нова тактика, с която да приковава вниманието.

Брюнетката за пореден път показа, че няма граници на въображението, или каквито и да е задръжки. А след последната й идея, отзивите са наистина покъртителни. 

Бременната чалга дива се уреди с мъже по памперси на последното си участие. И спретна такова шоу, че мнозина останаха наистина без думи.
 

А феновете се чудеха да се смеят ли, или да избягат навън в ужас.


Изпълнителката покани цяла трупа полуголи мъже с неописуеми костюми, да вие снаги, а на сцената излязоха и две момичета. Когато обаче видяха мъжката си конкуренция, избягаха и оставиха Галена сама да се оправя с това \"шоу”, пише „България днес”.

Обути в черни дълбоки гащи, досущ като памперси, танцьорите не носеха нищо друго. Бяха обути единствено в кожени ботуши с 15-сантиметрови платформи.


След тези кадри, няма да е изненадващо, ако всички колежки на чалга кралицата се втурнат да си осигуряват по един такъв балет.

4 Коментара

Елена

преди 7 години

ТОЯ МРЪСНИК АКО ГО БАРНА,ДОЛЕН РАЗВРАТНИК...ЩЕ СЕ ЧЕКНЕ КАТО ЖЕНА,ВМЕСТО ДА ГО СПУКАТ ОТ РАБОТА.ЦИГАНИН МИРИЗЛИВ.

Коментирай

rere

преди 7 години

Голямата модна икона Галка си облякла велурена рокля с дълъг ръкав посред лято.През зимата гола ходи, а през лятото с дълги ръкави

Коментирай

Хаха

преди 7 години

В опита си да следят великата мода изглеждат адски нелепо смешни.

Коментирай

Хаха

преди 7 години

В опита си да следят великата мода изглеждат адски нелепо смешни.Галена и други "звезди" , които сляпо следят модата , колкото и абсурдна да е тя са адски смешни и по този начин доказват ,че нямат собствен стил.Пълна селяния

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.