Мъжка кифличка! Ники Михайлов с 300 чифта кецове от най-скъпарските марки (Къта в гардероб 100 костюма)

https://hotarena.net/laifstail/majka-kiflichka-niki-mihailov-s-300-chifta-kecove-ot-nai-skaparskite-marki HotArena.net
Мъжка кифличка! Ники Михайлов с 300 чифта кецове от най-скъпарските марки (Къта в гардероб 100 костюма)

Футболистът Ники Михайлов, известен със своята прекомерна суета, държи в апартамента си в София доста впечатляваща колекция от спортни обувки, узна HotArena.

 

Кецовете и маратонките му били над 300 чифта, издават запознати, пише „Всеки ден“.

 

Разбира се, всички са от най-скъпарските марки, някои от тях били направени специално за него, по поръчка на вратаря.

 

Почти на всяка негова обувка били поставени и инициалите му – Н.М., но на английски. Не били малко и дрехите, с които е напълнил гардероба си националът – само костюмите му са близо 100.

 

Михайлов си закупи в началото на година апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Той бил обзаведен по последен писък на модата и разполагал с прекрасна гледка към София и има огромно помещение, което се ползва за дрешник.

8 Коментара

Хм

преди 8 години

Ехаха как 10-те чифта гуменки изкарахте 300 , хммм. Малеее какъв хайлайф, хвалят се с гуменки. Това малко звучи като вица за перничанинът и анцунга "За сватба или ежедневен?" Та и тоя така с толкова гуменяци май си има и такива за сватби хихихихих ...

Коментирай

Ай

преди 8 години

Да си ги носи със здраве.

Коментирай

ужасни хора!

преди 8 години

10 чифта??? Наистина ли го мислиш? Или толкова виждаш на снимката? Имаш ли представа тези "гуменяци" колко струват? Явно за нищо нямаш представа , но нали трябва да хейтнеш.. Ей, какви хора злобни само! да е живо и здраво момчето, има пари купува си, не ги е откраднало. Защо трябва да завиждате, за злобеете и да хейтвате?

Коментирай

До ужасни хора!

преди 8 години

Алисия успокой се! И не праите и чифт гуменки дори и за 500 долара павят човека, но явно меркантилното тесногръдие на някого надделява! И съвет да почне да играе, а не да кифлее, че ако не беше баща му щяхме да го видим!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Като вземете така да дрънкате "ако не беше баща му щяхме да го видим" еми има богат баща купува си,ние като нямаме,да се пукнем от завист ли?! Такива завистливи и злобни хора не ги разбирам,честно...ми имайте и вие,бе..

Коментирай

+

преди 8 години

Когато някой няма какво да каже се започва злоба, завист, хейт! Мнението е мнение и ако не отговаря с това на някой друг не е хейт самаряни. Говорим за родната картинка колко струват децата на т.нар. випове и дали наистина са толкова кадърни, защото стремглаво се навират подобни куци коне в пространството без никакво покритие просто, защото са отроче на нЕкой си по-известен!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Съгласна съм и с двата коментара над мен, всеки си има мнение, което стига да не пропито от злоба, трябва да се приеме. За децата на "виповете" също е така. И наистина "връзките" са голямо нещо в България. В случая обаче синът е много по-свестен от бащата, който откакто е началник се самозабрави съвсем. Не мисля, че на Николай трябва да се изливат негативите от управлението на баща му. Николай е имал и доста добри футболни години в Холандия, където никой не му е помагал с "връзки". За съжаление това често се забравя и се говори по инерция. В момента кариерата му е в застой - това също е вярно. И жълтите сайтове се занимават с жилищата и колите му.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Къв е тоо бобър на снимката

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.