Македонката Диана си тръгна от „Фермата“

1654
25 Септември 2017, 14:47


Диана Миличевич, която нашумя като македонката с българско самосъзнание, напусна „Фермата“ снощи. Хубавицата загуби зрелищен дуел от философката Ивона, която се оказа по-добре подготвената, въпреки очакванията Диана да я бие.

Търновката беше изгледала всички битки от предишни сезони и имаше тактика за всеки от тях. Ивона дори счупи рекорда на Силвия от „Фермата“2, която се оказа и нейн идол.

Войната между дъщерите на офицер от сръбската армия и тази на пилот от българските ВВС се оказа ожесточена и кървава в буквалния смисъл. След рязане с трион от ръцете и на двете дуелистки рукна кръв от мазолите им. Най-запомнящо се обаче остана изпитанието с пренасяне на кал в деколте, където дамите се хвърляха по корем в корито с кал и мъкнеха колкото може повече от нея до другия край на арената. Решеващият въпрос, който Диана сгреши, а Ивона позна беше свързан с авиацията и пилотската щерка не се затрудни. Това изхвърли и македонката от шоуто.

Въпреки, че повечето фермери застанаха на страната на Диана, Ивона не мръдна пред психоатаките им. Отборът на Миличевич на няколко пъти пя „Македонско девойче“, за да я подкрепи и плака, когато тя отпадна.

Диана влезе в предаването със специална кауза, която е наследила от майка си – да търси истината за изопачаването на историческите факти за България и Македония. Хубавицата си позволи да се определи публично като българка и да говори как лъжат в родния й край за произхода си, с което си навлече яда на сънародниците си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени