Малин Кръстев шашка с развалени зъби (За нищо на света не иска да лекува венците си)

1928
20 Април 2017, 15:00


Въпреки че е едно от най-популярните лица на телевизионния екран, актьорът Малин Кръстев ходи с развалени зъби, видя HotArena.

 

 

Звездата от хитовия сериал „Седем часа разлика” има десетки запомнящи се роли зад гърба си, но въпреки това пет пари не дава как изглежда в очите на зрителите. Напук на звездния си статут, Малин показва ужасна устна хигиена, която най-вероятно се дължи за цигарите и алкохола, писа „Уикенд“.

 

 

Господарят на ефира играе в Младежкия театър и снима филм след филм, но въпреки завидното си финансово състояние, ходи с жълти и криви зъби. Повечето от ролите му не изисквали безупречен външен вид, затова той нехаел за нелицеприятната си усмивка. И докато зрителите недоумяват как е възможно претрупан с ангажименти актьор да се показва на екран в недопустим за кино и телевизионна звезда вид, колеги на Малин разкриха каква е причината за неугледния му вид.

 

 

Кръстев не искал и да чуе за зъболекар, а разковничето се криело в далечното му детство. През 80-те, когато всяко училище имало зъболекар, а профилактичните прегледи били задължителни, бъдещият актьор развил фобия от зъболекарския стол. Още при първия стоматологочен преглед, когато се наложило да му пломбират зъб, Малин се травмирал и повече не пожелал да влезе в зъболекарския кабинет.

 

 

При всеки задължителен преглед, Кръстев артистично разигравал етюд, че майка му е зъболекар и държи тя да му ремонтира зъбите. За никого от съучениците му не бил тайна ужасът, който Малин изпитвал от зъболекарската машинка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени