Малина и Магда напуснаха „Пайнер“? (Двете певици+Камелия няма да участват в големия концерт на „Планета“)

5478
09 Ноември 2014, 13:00


На 1-ви декември ТВ „Планета“ ще отбележи 13-ия си рожден ден с грандиозен концерт в НДК. В музикалното представление ще вземат участие едни от първите изпълнители в жанра, както и актуалните имена. Името на Камелия отсъства по разбираеми причини, но впечатление направи, че и Малина  и Магда липсват от постера към събитието, видя HotArena.net.

 

Камелия прекъсна всякакви отношения с компанията и затова няма да бъде част от празника. Въпреки това официалният сайт на „Пайнер“ продължава да рекламира участията й, но това е незначителен детайл.

 

Тази година организаторите се сетиха за певиците като Ивана, Есил Дюран, Милко Калайджиев и Нелина и ги поканиха да се включат в концерта. Най-привилегированата от старото поколение изпълнителки досега е била Глория, която не отсъства от подобни мероприятия. Горе споменатите обаче, бяха потънали в забрава.

 

Две имена липсват и това няма как да остане незабележимо. Фолк феновете се шокираха, че имената на Малина и Магда из списъка с изброените звезди в плаката към събитието. Като причина за това изтъкнаха, че вероятно и тези две чалга фурии са напуснали „Пайнер“.

 

От фирмата информираха, че Малина стартира турне в САЩ в периода от 29.11 до 31.12. Тя ще обикаля в различни градове и ще весели българската общност в Америка. Затова ще пропусне рождения ден на ТВ „Планета“.

 

Защо обаче Магда ще отсъства? В началото на 2014 година я сложиха за водеща на наградите на медията. Певицата тотално се изложи – сричаше и се държеше неадекватно, което даде поводи за спекулации, че е пияна.

 

Вариантът да води и големия концерт през декември почти отпада. Защо и тя няма да вземе участие като изпълнител, вероятно скоро ще стане ясно.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никола Пламенов
преди 3 години
0
Траяна ще пее ли на това събитие
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени