Малина, излагаш се! Певицата се фука, че е в Дубай, ама лети евтинджос

https://hotarena.net/az-jenata/malina-izlagash-se-pevicata-se-fuka-che-e-v-dubai-ama-leti-evtindjos HotArena.net
Малина, излагаш се! Певицата се фука, че е в Дубай, ама лети евтинджос
Малина има голям мерак да се прави на оборотна, но финансовите й възможности не й го позволяват, узна HotArena.


Миналата седмица певицата, която вече влиза в графата \"ретро\", се похвали, че не е по-назад от колежките си. А както знаем, най-хитовата в момента дестинация сред фолк и родния хайлайф е Дубай. Малина качи снимка от прословутия плаж Джумейра и мнозина й завидяха за формата, която поддържа дори на зрялата си вече възраст.



По-голямо внимание направи обаче фактът, че Малина хем иска да бъде ВИП дама, хем може да си позволи само билет на нискотарифна компания. Този факт би могъл да се преглътен, ако тя не го бе направила обществено достояние, публикувайки снимка на пропуска за самолета с икономична класа.



Така Малина сама се направи за смях. Билет като този, с който се \"фука\", върви по около 300 евро, а в бизнес класата няма място под 1200 евро. Разликите, разбира се, не са маловажни, но на певицата явно й е било толкова мерак да се тагне от Дубай, че не я е интересувало, че ще пътува с простосмъртните, пише \"Всеки ден\".



Малина обаче е преживяла тесните места, гадната храна и по-малкото багаж за сметка на снимките си пред най-лускозните сгради в света. Ако не се беше изложила така, току-виж някой се излъгал да й завиди!

8 Коментара

Оня

преди 7 години

Икономичната и бизнес класата пристигат по едно и също време, нали? Кво като е пътувала с "простосмъртните"? Тъпанари.

Коментирай

Ужас

преди 7 години

Вашите простотии нямат край. Искала да се прави на Вип дама, защо? Защото е отишла в Дубай. Вие не сте наред. Ако е искала да се прави на бизнес дама и каквато там я изкарвате няма да си снима билета без грам да и пука, че е с икономична. Плюс това, какво значи "гадна храна"? Господи... колко сте зле.

Коментирай

преди 7 години

Коментирай

...

преди 7 години

храната никак не е лоша...не е на-вкусното ястие, но е прилична... има други авиокомпании на които е доста по-зле

Коментирай

преди 7 години

Коментирай

123

преди 7 години

Лелееее каква грозна и злобна статия, това всъщност не е статия, а писание на някакво едноклетъчно!

Коментирай

И...

преди 7 години

И кво от това???

Коментирай

????

преди 7 години

Няма никакво значение в коя класа пътува. Много важно , че не е похарчила 1200 евро . Определено Вие се излагате като занимавате хората с небивали истории.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.