Малина с влечение и към двата пола! (Ето какви палави щуротии е вършила, докато е била омъжена)

2858
04 Март 2016, 13:55


Малина шета на двата бряга, издаде я нейна недискретна приятелка, разбра HotArena.

 

Славната чалгаджийка имала влечение и към двата пола, но заради сина си и общественото мнение строго криела лесбийските си похождения.

 

Всеки ден“ писа, че дори в рамките на една година изпълнителката с име на плод поддържала интимна афера със своя не чак толкова популярна колежка. Влечението на Малина към жените се отключило още когато тя била на 20-годишна възраст. Учеща ветеринарна медицина в Стара Загора, студентката за първи път опитала нежни ласки със своя приятелка.

 

Двете дори имали връзка в рамките на няколко месеца, след което Малина хукнала по мъже. През годините обаче, дори когато била вече омъжена и майка, често се случвало на певицата да зачезне от семейното ложе, търсейки сексуално удоволствие с представителки на своя пол.

 

Малина обаче така и не завъртяла сериозна връзка с жена, докато имала сключен брак, и едва след развода си се отдала на лиз-близ. Сексуалния си гуляй изпълнителката на „Студ“ започнала да практикува малко след като навъртяла 40 лазарника. В зряла възраст хормоните на певицата се разбушували и тя се възползвала от славата си, за да пътува и да се запознава с нови жени.

 

Сякаш нещо я перна и тя се отдаде на разврат, какъвто в тийнейджърските си години не е преживявала“, споделят близки до 48-годишната певица. През годините тя успяла да се озове в леглото на своя колежка от конкурентна фирма, а най-сериозната й връзка с жена била с кючекиня от столичния „Най клуб“, който вече хлопна кепенци.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.37 mb
total execution time: 67.231893539429 miliseconds
mysql execution time: 37.27912902832 milliseconds