Малка, но вече знае! Крисия се прави на Николета Лозанова

https://hotarena.net/laifstail/malka-no-veche-znae-krisiia-se-pravi-na-nikoleta-lozanova HotArena.net
Малка, но вече знае! Крисия се прави на Николета Лозанова
Крисия очевидно иска да прилича на Николета Лозанова и всички по-големи секси какички, видя HotArena.

Малката певица сложи дизайнерски очила и буквално е неразпознаваема. Изпълнителката сама се похвали с новата си придобивка и качи закачлива снимка в социалните мрежи. Крисия няма проблем с очите, а просто иска да изглежда модерна.

Манията с очилата с лъскави рамки бе въведена от Николета Лозанова и набира популярност сред подрастващите, като не е подминала и 13-годишната Крисия. Затова малката певица е сложила цайси без диоптър, за да изглежда модерно и да се хареса на почитателите си. „Мацка от класа“ и „Много си красива“, бяха само част от коментарите, но не липсваха и менения, че изглежда нелепо.

Феновете на Крисия отново забелязаха,ч е устните й изглеждат много обемни за крехката й възраст. Затова на дневен ред отново се появиха въпроси дали няма силикон или хиалурон в устните си.

От Фамилията на Крисия отричат тя да има подобни интервенции и обясняват, че големите и сочни устни са семеен ген, а тя е наследила тази част от визията, пише „България днес“.

9 Коментара

Ани

преди 6 години

Написах в гугъл Крисия, избрах изображения и веднага видях как "семейния ген" рязко е подпухнал от половин година на сам... Шок!

Коментирай

Tutu

преди 6 години

Kakvo da znae ot malka??Kak ste stava dolnoprobna pachavra li?

Коментирай

Глупости

преди 6 години

Крисия ходи с тези очила от няколко месеца и има и други подобни снимки с тях както и леко изплезена.Пак се опитвате да напишете статия,която да я очерни или по-скоро да си направите по-посещаем умрелия сайт.Да не говорим колко други деца , че и по-малки имат подобни снимки ама понеже тя е известна , а те не са давайте да я наклюкарим.Не е истина, че имало възмутени фенове под снимката и в Инстаграм.Има няколко коментара че е кифла от деца около нейната възраст които пишат подобни глупости под всяка нейна снимка пък дори и с майка си да е на нея.Просто от малки са злобни и завистливи , но това не им пречи да я копират или да се интересуват от нея.Крисия си е звезда и ще си остане такава.Напук на посредствените сайтове и хора , които четейки бързат да реагират първосигнално.

Коментирай

Ясно

преди 6 години

От кога слагането на очила или плезенето е признак , че някой ще става долнопробна пачавра ? Вие от собствен опит ли знаете ?

Коментирай

преди 6 години

Как може да сравните едно дете с 30-годишна разведена пачавра?

Коментирай

преди 6 години

Аз също нося големи очила, ако се изплезя ще копирам ли аз Николета ?

Коментирай

klozeta

преди 6 години

ВИЕ СЕ НАСРАХТЕ БЕ :) АХАХАХАХАХАХЪАХАХАХАХАХАХАХА

Коментирай

devil

преди 6 години

шибаните и родители да вземат да я понапердашат и да я вкарат в правия път, защото ще стане малолетна курва след още някоя година

Коментирай

Хич те няма

преди 6 години

Ако всеки си биеше децата заради снимки не знам докъде щяхме да стигнем.Като ти гледам изказването ти си за пердашене от родителите ти ама явно са те жалили.Поредният не желаещ да мисли и поддаващ се на манипулиране от жълти сайтове.Ама може и да са те пердашили ама все в главата и затова да си такъв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.