Малката Кобра вталява сина на Деси Слава, приличал на дроб (Вижте как)

https://hotarena.net/lubopitno/malkata-kobra-vtaliava-sina-na-desi-slava-prilichal-na-drob HotArena.net
Малката Кобра вталява сина на Деси Слава, приличал на дроб (Вижте как)
Младото гадже на фолк певицата Деси Слава Благой Найденов се е заел да вталява сина й Майки. Наследникът на чалгаджийката не може да се похвали със слабо, стегнато или мускулесто тяло и именно Малката Кобра се е амбицирал да вкара в правия път тийнейджъра и да го накара да заобича спорта. „Срамота е – младо момче си, а приличаш на дроб“, скастрил го Благой, научи HotArena.

Боксьорът вече постоянно водел на тренировки със себе си Майки, който му е почти набор. Благой Найденов е на 19 години, а синът на блондинката скоро ще стане на 16, разликата им е само 3 години. Олимпийският шампион по бокс е много амбициозен и инат, именно с упорството си спечелил изпълнителката. 

Фолк певицата от години не може да се справи с порасналия си син и се е хванала за главата от буйния нрав на момчето. Блондинката бе пристъпила към крайна мярка – да запише младежа в училище в Солун, но той бе изгонен оттам заради лошите оценки и липсата на дисциплина, пише \"Всеки ден\".

Деси Слава често се вайкала, че момчето е взело най-лошото и от двамата си родители – от баща си Мишо – избухливия нрав, а от майка си – закръглената фигура и предразположението към качване на кила. 
 

3 Коментара

Йоанна

преди 7 години

Лелее колко сте простии... Благой е на 20г.,а Майки е на 14 и половина-Поправете се и спрете да пишете глупости!

Коментирай

Я се слкрий, извратено лелче!

преди 7 години

Леле ти колко си проста! Деске, ти ли се криеш зад "цветущото" име Йоанна???Нека да ти поясня, макар че би трябвало да го знаеш - Благой навърши 20 години преди седмица или две. Какво ги слагаш тези половинки, все едно има значение ;))))) И на 20 години да е Благой, разликата между него и Майки е 5 години! Това е смешно и трагично едновременно! Деси Слава е пример за застаряваща женица, комплексирана от собствената си безгранична тъпотия! Абсолютен боклук, и то дебел, който си ляга с деца! "Любимият" ти "мъж" е все още непълнолетен по някои закони! В Америка щяха да те пратят на СЪД, извратено лелче! Долна шафрантия! Я обясни защо не можеш да стъпиш в САЩ, Десо?? И там ли скочи на някое момченце???

Коментирай

преди 7 години

*скрий :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.