Малкия Маргин с 2 извънбрачни деца (Мафиотът крие 3 и 12-годишни синове в Барселона)

6344
30 Август 2015, 11:26


Николай Маринов – Малкия Маргин, който бе сочен за бос на мафията и бивш съдружник в СИК, крие 2 извънбрачни деца в Барселона, узна HotArena!

 

За раждането на децата знаели само малцина от най-близкото обкръжение на мафиота. Според запознати, и двете момчета буквално са одрали кожата на татко си. По-големият – Андриан, бил на 12 години. За да затвърдят 15-годишната си любов, преди 3 години Аделина родила и малкия Александър, пише „Уикенд“.

 

Всяка седмица Малкия Маргин летял до Испания, за да ги навести. Според източници от ъндърграунда, законната половинка на Николай Маринов била наясно с извънбрачната му афера, според други – хал хабер си нямала, че съпругът й има и други двама наследници, с които един ден децата й ще поделят огромното състояние на съпруга й.

 

Името на мистериозната любовница Аделина Аспарухова изплува за първи път преди 5 години покрай един от съдебните процеси срещу братя Маргини. Заедно с Иво Карагеоргиев, Стефан Рангелов, Бисер Илиев и Веселин Тошев, братята бяха обвинени за подготовката на убийствата на ген. Любен Гоцев и покойните вече Иван Тодоров – Доктора и Никола Дамянов. Аделина бе призована на проточилото се 4 години дело като свидетел.

 

Показанията й, както и тези на останалите свидетели, с нищо не дали съществена яснота по делото. Аделина обяснила, че преди години се движела в една компания с братя Маринови и ги познавала и двамата. „Излизали сме по заведения, нищо повече”, категорична бе Аспарухова.

 

От законната си съпруга Мария Цветкова Малкия Маргин има други две деца. Двамата се оженили преди 9 години – на 10 януари 2006 г. Сватбата им бе в Националната следствена служба, тъй като по това време Малкия Маргин бе арестуван. Младоженката бе облечена в черна рокля и мнозина зашушукаха, че това не е добра поличба. Освен това, притисната от журналистите пред НСС, Мария се разплака минути след церемонията и сподели, че датата била специална за двама им и затова сключвали брак точно на нея.

 

По-големите деца на Малкия Маргин – Моника и Николай, живеели в изолация. Майка им Мария е издала строго нареждане на хлапетата да се крият от всякакви вестници, в които се споменава името на баща им. Всеки ден Моника и Николай ходят на тенис и се грижат за двете си кучета от породите Шарпей и Голдън ретрийвър.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени