Малкият Крис ще се отърка в Кончита Вурст в Лондон. Англичаните плащат луди пари за да чуят нашата звезда

1799
23 Март 2017, 16:03


В звездата със спорна сексуално ориентация Кончита Вурст ще се отърка съвсем скоро нашият представител на тазгодишната Евровизия Кристиан Костов. Младежът, който все още е непълнолетен, ще излезе на една сцена в Лондон с австрийската сензация, която грабна първото място в конкурса през 2014-а и предизвика световен скандал, научи HotArena.

Малкият Крис, както всички наричат момчето, е сред изпълнители, които ще пеят на специалното Лондонско парти на Евровизия, което се провежда всяка година и едно от най-очакваните събития, свързани с конкурса. То ще бъде на 2 април и билетите за феновете на младите изпълнители вече са в продажба. Англичаните плащат луди пари, за да слушат Кристиан Костов и конкурентите му, които ще излязат на сцената. Най-евтините билети са по 56 паунда, което в българска валута прави почти 127 лева, а ВИП-местата са по 140 паунда – над 300 лева. В куверта се включва ваучер за две безалкохолни, вино или бира – по избор, леки снаксове и среща със звездите на вечерта.

Освен Кристиан на партито ще бъдат още представителите на Франция, Дания, Белгия, Малта, Италия, Румъния, Македония, Полша, Германия, Англия, Украйна и др.

Кончита Вурст ще бъде гост звезда на партито в Лондон. На него ще пеят и две други бивши победителки на Евровизия – Линда Мартин от Ирландия, която грабна първото място през 1992-а, и украинката Руслана, която победи през 2004-а. На партито Кристиан за първи път ще изпълни на живо през публика песента, с която ще представи страната ни на конкурса в Киев. Той вече има фен клуб в Русия, откъдето на шега го молят на отиване за Англия да мине през Москва, за да попее на почитателите си. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Луди пари са за вас, дето драскате в този сигнално-жълт сайт за по 400-500 лв/месечно. За стандартите на Лондон билетите дори са евтини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени