Малките жестове за големите дами! Ето кои са истинските МАЙКИ на годината! Истории, в които ЖЪЛТАТА суета е излишна

1962
28 Ноември 2016, 09:00


Куп награди се раздадоха на победителките, които премериха сили за титлата „Майка на годината 2016“. Сред звездните призьорки се наредиха Златка Димитрова и олимпийската шампионка Румяна Нейкова, а Саня Христова, Светла Владимирова и още няколко дами бяха оценени в категорията „Майка със златно сърце“, както HotArena вече ви съобщи.

 

Тези награди обаче не бяха жълти. Нито пък купени. Всяка една от дамите си я заслужи само и единствено чрез действията си. На майка. Най-отговорната роля в живота на жената.

 

Сред  фирмените подаръци, които участничките на церемонията в клуб Onyx получиха, се откроиха разкошните тениски от „Star Dust Luxury Fashion”.

 

С уникалните дрехи се сдобиха Златка Димитрова, Руми Нейкова, д-р Евелина Бельовска, Росица Врабевска, както и останалите победителки в категория „Майка със златно сърце“ – Саня Христова и Светла Владимирова.

 

Изброените по-горе дами редовно се включват различни по естество благотворителни каузи. За Златка, която съвсем скоро роди, отдавна се знае, че организира и участва в куп мероприятия, чрез които събира средства и подкрепя по всякакъв нуждаещите се.

 

Румяна Нейкова – спортистката също е родител и наред с това се е посветила на работа с деца с увреждания.

 

Кои обаче са Росица Врабевска, Саня Христова и Светла Владимирова? Това не са жени, познати от жълтите хроники. Суетата тях не ги блазни. Техният бласък не е светски. Много по-истински е.

 

Росица Врабевска е майка на пет деца и финансово подкрепила раждането ин витро на още 32 бебета при "отписани" от системата двойки с репродуктивни проблеми.

 

Д-р Евелина Бельовска – детски зъболекар, изключителен професионалист, даряваща усмивки. Отдадена е на грижата и лечението на децата. През 2016г. докторката е провела лечението и върнала усмивките на над 180 деца със специфични потребности и увреждания.

 

Саня Христовабабата на Любчо, който беше изваден от корема на мъртвата си майка, след като пиян шофьор уби нея и баща му на пешеходна пътека на 8 март преди 15 години. Саня дълго време събираше пари за десетките операции на Любчо, който след цялото ходене по мъките, едва отскоро ходи и то по малко.

 

Светла Владимирова също редовно участва в благотворителни инициативи. Тя е майка на две дечица с трудна съдба. Историята помни как дамата отряза и  дари своята коса.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Без
Преди 1 година
-1
лично отношение но присъствието на Златка сред тези жени намалява стойността на събитието. Дано организаторите се замислят следващия път.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
персенк
Преди 1 година
-1
злата географията први благотворителност на кукуво лято. всички пари отиват в личната й сметка и в сметката на мижавата й фондация.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
Преди 1 година
-1
Боклуци като Златето Димитрова нямат място сред тези жени.Разтури къща, която е родила на един паламурник не е истинска майка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени