Малкото коте на Божинов се върна при Митака

https://hotarena.net/laifstail/malkoto-kote-na-bojinov-se-varna-pri-mitaka HotArena.net
Малкото коте на Божинов се върна при Митака
Бояна Генова – по-популярна като Малкото коте на Божинов, заради любовната й авантюра с футболиста, прости изневярата на гаджето си Кристиян Кирилов, прочул се като Митака от „София ден и нощ\", научи HotArena.

Русокосата красавица реши, че няма смисъл да прекратява окончателно отношенията си с мачото, който открай време е известен с разюзданото си поведение.

Преди няколко дни се появи информация, че Митака има ново гадже – инструкторка по пилатес и също е апетитна блондинка. Двамата се запознали в столичен фитнес, а новината бързо прерасна в скандал, който не остана незабелязан от Бояна.

Любимците от сериала много пъти са спрягани за гаджета, но никога не са потвърдили това. Сега последователите им са убедени в това, след като Бояна качи снимка в социалните мрежи, на която двамата са извън снимачната площадка. Феновете са категорични, че това е добре обмислен ход от нейна страна, чрез която да затвърди, че между нея и Кристиян не съществуват драми, пише „Телеграф“.

Почитателите се надяват искрено любовната им връзка от екрана да се превърне в нещо наистина сериозно и в живота. С публикуването на фотоси с Митака, Бояна явно цели да дразни съперницата си и да покаже, че тя е жената до актьора.

6 Коментара

Дик

преди 6 години

Момичено е платено

Коментирай

TAKA LI

преди 6 години

TAKA LI , PLATENA LI E ? I KAK RAZBRA DAI DOKAZATELSTVA KAJI KADE E PLATENA I KAK TO4NO E PLATENA , V KOI KATALOG Q IMA RAZKAJI POVE4E KATO ZNAE6 TI ???

Коментирай

MNOOGO I LICHI ;)

преди 6 години

Nqma nujda ot dokazatelstva, na vsichki ni e qsno gospojicata s kakvo se zanimava. S tazi razlika che e otchaivashto protivna i neugledna i daje neznam kak se kotira na fona, na tova kooolko po-simpatichni kurveta ot neq ima :) Bye

Коментирай

:)

преди 6 години

Отиди в Хотел Маринела, поразпитай малко и ще разбереш как точно можеш да си я поръчаш. Не взима много, не е достатъчно хубава и оборотна.

Коментирай

A KOI DA RAZPITAM

преди 6 години

KOI DA RAZPITAM , KAK TAKA DA PITAM HORA KOITO NE POZNAVAM ZA TAKAVA DELIKATNA TEMA , KAJETE MI POVE4E PODROBNOSTI PONE AKO E VAZMOJNO :)

Коментирай

Някой

преди 5 години

Ей така си ги лепите тия етикетикети...защото толкова и ви е акъла. Вие знаете ли изобщо Бояна на кой е дъщеря, ами вуйчо и, ами зет и, а знаете ли, че завършва 2ри магистър и че беше на практика в прокуратурата. Само знаете да клеветите и другото, което знаете е да си завържете обувките. Това е ! До там ви стига мозъка, чудите се по цял ден какво да коментирате и какво да правите с елементарния си живот, защото сте точно толкова плоски и елементарни както го показвате. До ТУК ви стига акъла. И половинката ви изневерява, защото се иска мозък, за да сте единствени, но на вас ви липсва. След коментарчетата и плюенето по другите се връщате към сивото си ежедневие, където сте царе/царици в това да сочите с пръст хората, до които никога няма да стигнете !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.