Малък Тошко с гаджета близначки

3270
10 Януари 2015, 14:08


Малък Тошко събра очите на редовните посетители на култовата столична кръчма „Сам дойдох”, като се появи на редовния си обяд преди дни с умопомрачителни близначки. „Ей върви му на Тошко и това си е”, коментираха завистливо клиентите, узна HotArena.net.

 

Внукът на Тато седна на любимата си маса в дъното и си поръча както винаги шкембе чорба и бира. Двете девойки също си поръчаха чорби, само че пилешка, и бири, като се кискаха през цялото време на простотиите, които ръсеше Тодор, пише „Всеки ден“.

 

Русокосите близначки, които  очевидно не бяха за първи път с него, защото се държаха свойски, те също се бъзикаха и го подкокоросваха да демонстрира чувството си за хумор. Двете не изглеждаха на повече от 25 години.

 

Експресно разследване на „Всеки ден” донесе, че красавиците са студентки от провинцията, казват се Пени и Лени, и са новата тръпка на Тошко. Той ги забил на пиянски купон, а на сутринта останал изумен, че са две. „През цялото време мислех че е една, а я виждам двойно”, казвал шегаджията Тошко. Сега вече били неразделна тройка.

 

Веселата компания омете по две бири с шкембето, което още повече приповдигна настроението. Малък Тошко плати сметката, оставяйки щедър бакшиш и тримата се изнесоха навън, където беше паркиран джипът – награда от последния сезон на „ВИП Брадър”.

 

„Чудна работа – още не го е изпил”, коментира един от посетителите на кръчмата. „А бе както е тръгнал, скоро ще му види сметката. А и тия двете като ги гледам ще му помогнат в начинанието”, допълни го друг.

 

Както „Всеки ден” писа, близките на плейбоя са ужасени от начина му на живот и пиянските изцепки. Те са притеснени, че Малък Тошко ще профука по пиене и девойки наследството на Тато.

 

Даже братовчед му от Америка – Тодор Живков-внук, синът на Владимир Живков и поетесата Маруся Мирчевска, нае адвокати, които да видят как могат да спасят за него част от наследството на Живков.

 

Американският внук се бе отказал от всякакви претенции, но кариерата му като профенсионален играч на покер е в тотален срив и той се надява на глътка въздух от парите на дядо си, за които се носят легенди, но никой всъщност не знае колко са, има ли ги, и дали Малък Тошко вече не ги е профукал.

 

На него обаче изобщо не му пука от претенциите. Той качи русокосите близначки на трофейния джип и щастливата тройка отпраши към следващата спирка по пътя на удоволствията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
rady_pl
преди 3 години
0
казват се Пени и Лени.. pishe koi sa, ne sa oniq lanchevi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivailo
преди 3 години
-1
Сигурно са Моника и Вероника Ланчеви.По шкембето и бирата ги разпознах.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени