Манекенка от „Визаж” налази топ банкер с две деца

2891
18 Февруари 2015, 13:03


Палава брюнетка от Монтана, която моделка от „Визаж”, се опитва да се намърда в кревата и портфейла на топ банкер, разбра HotArena!

 

Анна-Мария Кирилова, която си партнира с Биляна Йотовска на корицата на сръбския „Максим“ през май 2012 г., усърдно се предлага на богаташа с две деца, пише „Всеки ден“.

 

Целта на златотърсачката е финансист от борда на директорите на един от най-големите трезори у нас. Брюнетката, която иначе манекенства в агенцията на Жени Калканджиева, вече 2 години се опитва да се докопа до почти безкрайния финансов ресурс на банкера, но не постига успех.

 

Според информацията Ана се опитвала да влезе в затворения иначе семеен кръг на богатата фамилия като често канела на гости сина и дъщерята на нарочения за любовна жертва мултимилионер, потвърди и Big5.bg.

 

Миската е съседка на банкерското семейство, от което хитрушата се възползвала по всевъзможни начини. Непрекъснато намирала повод да покани в дома си дъщерята и сина на нарочения банкер, въртяла им кафета и благи лафове само и само уникалната й компания да стигне до ушите на бащата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени