Манекенката Боряна Шехтова бременна с второ

https://hotarena.net/laifstail/manekenkata-boriana-shehtova-bremenna-s-vtoro HotArena.net
Манекенката Боряна Шехтова бременна с второ
Втори наследник очаква манекенката от близкото минало Боряна Шехтова, научи HotArena.

Блондинката, която от години живее в Дубай вече е в напреднала бременност. Боряна има вече едно момче, което се роди през април 2015г. Първият наследник на красавицата се появи на бял свят в луксозна клиника в Дубай. Според запознати Боряна е в последното тримесечие на бременността. Коремчето й личи много. С перфектните си манекенски мерки в гръб Шехтова трудно може да бъде разпозната като бременна. Боряна не е манекенка от дълго време, но поддържа добрата си фигура.

Папараците на „България днес“ уловиха Боряна по време на задушевен семеен обяд в компанията на сестра й Анна, зет й и нейна дружка. От фотосите се вижда, че Боряна е наедряла в областта на корема и гърдите. Само това може да издаде положението на хубавицата. И двете сестри са облечени в бяло, с едни и същи слънчеви очила. Сестрите Шехтови още събират смаяните погледи на минувачите, въпреки че отдавна вече не са в центъра на светския живот.

Боряна съвсем наскоро сподели, че сама се грижи за първия си наследник и не се доверява на бавачки. Освен че се изявява като перфектна майка тя работи като интериорен дизайнер. С раждането на второто си дете Боряна ще спре да работи. Ако грижите за две деца й дойдат в повече може и да се наложи да даде някой лев за бавачка.

11 Коментара

....

преди 6 години

Интересно защо така не споменавате бащата? На всички е ясно кой е!!!! А за Цура Янева кога ще съобщите "голямото събитие"? Еййй, големи подлоги и слуги сте!!!!!

Коментирай

Писа

преди 6 години

За Цветелина Янева написа няколко сайта вече...Скоро и предстои раждане,защо само хотарена не пише за нея

Коментирай

Гри

преди 6 години

Борянааааа , не реална си ! Като статуетка изящна! Като капка нежна... какво значение има на кой е жена ! Важното е да се чувства такава!

Коментирай

Ahahahahaah

преди 6 години

Viarno e axaxaxaxax Vencite sa i po-golemi ot zubite ahahahahaha Da ia vidish na jivo taia "kapka" aaxaxaxa Niama takova studeno i otbluskvashto izluchvane! Zla jena, studena kato kamuk!

Коментирай

Тими

преди 6 години

Всеки има различна представа за красота , на мен ми харесва и аз съм я виждала на живо . Просто е истинска , нежна ,има чар и е естествена ,не като някои подпухнала от силикон . И това че е студена ,я прави още по прекрасна . Ти като си падаш по хеалуронови бухти ,с трета вежда и препечени от солариум горещи "красавици" ,тип николета , ходи пиши под статиите за тях.

Коментирай

Дидо

преди 6 години

Тази зъбата носовата патка някой сляп може даже вижда красавица плешивата и коса и чело като летище

Коментирай

?

преди 6 години

кой е бащата?

Коментирай

taki

преди 6 години

taki

Коментирай

До Тими

преди 6 години

Ами ти като си падаш по плешиви перхидролени мумии, с конски зъби и грамадни чела? Какво да те правим??? Сещам се за едно две неща, ама като ти чета тъпият коментар почвам да се чудя дали си струва! Всеки има право на вкус, но твоят е просто отвратителен!

Коментирай

Дреме и

преди 6 години

Дреме и на мацката ,че некви тролове не я харесвали хахахаха , некви смотаняци без лайф . Нея който трябва я е харесал и нищо не и липсва ,евала на пичката ! А вие плюйте там от дълбока провинция , само вятър и правите хохохохо лузърииии

Коментирай

ХаххааххаХ Аман от пилешки мозъци на тъпи меркантилни женички

преди 6 години

По-добре в дълбоката провинция, отколкото затворена в златна клетка мутренска държанка, като "мацката" горе на снимката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.