Мания! Домакини творят рецепти за награда

1494
24 Февруари 2013, 12:00


Мания тресе кулинарни спецове и аматьори любители от цяла България. На мода сега е да се измислят оригинални и вкусни рецепти, чиито краен продукт след „употреба“ да е истинско кулинарно изкушение.

 

Виновник за неописуемата еуфория е изданието „Кулинарен уикенд“. Списанието мотивира всеки месец читателите си да изпращат нови рецепти, с които да участват в състезание. Накрая, разбира се – най-добрият ще победи. А какво ще спечели?

 

Истински кулинарен джакпот!!!

 

Домакинът, изпратил най-апетитната и нестандартна рецепта в редакцията на списанието ще получи пълно кухненско оборудване, а също и парична награда. Победителят се определя в края на годината, но във всеки брой има изненади за читателите, обясни за HotArena.net Светльо Кантарджиев – шеф на издателството, което печата „Кулинарен уикенд“. Неслучайно редакцията на списанието е пълна с тонове изпратени рецепти от ентусиазирани домакини, допълва издателят.

 

Разбира се, повече рецепти се пращат от женската аудитория, и то между 26 и 55 години, но е факт, че доста мъже също пробват кулинарните си възможности. Всеки знае, че силният пол проявява повече въображение в готвенето – трябва само да бъде мотивиран. Така че, дами, впрягайте и мъжете си у дома да мислят рецепти – току-виж ви изненадали в края на годината с ново кухненско оборудване от списание „Кулинарен уикенд“. Да ви е сладко!  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени