Мара ексклузивно: Разводът ми с Хриси струва 1 лв.! (Разкри подробности за първата брачна нощ)

https://hotarena.net/laifstail/mara-ekskluzivno-razvodat-mi-s-hrisi-struva-1-lv HotArena.net
Мара ексклузивно: Разводът ми с Хриси струва 1 лв.! (Разкри подробности за първата брачна нощ)

Фолк певицата Мария проговори искрено и лично за отношенията си с Християн Гущеров пет месеца след като сключиха брак.

 

Изпълнителката коментира слуховете, че двамата се развеждат, видя HotArena.

 

Мара категорично отрече да има разрив във връзката й с Гущеров – напротив, двамата са по-щастливи отвсякога. „Няма разлика в чувствата ни отпреди сватбата и след това. Може би сме станали по-отговорни един към друг“, разказва Мария.

 

Певицата обвини жълтите медии за появилия се слух с развода, който според нея струвал 1 лев. „В журналистиката малко са тези, които са учили наистина за това, но много повече са онези, пишещи статии за левче в жълтите сайтове“, коментира Мария в интервю за Love Style.

 

Първата брачна нощ

 

Певицата с усмивка си спомня за сватбата си Хриси и най-хубавите моменти от нея – първия път, когато младоженецът я вижда в бялата рокля, ключа за дома, който свекърът й подарява пред всички, и разбира се – първата брачна нощ.

 

„Отворихме всички подаръци, прочетохме всички пожелания и накрая бях толкова изморена, че се прегърнахме и си легнахме. Първата брачна нощ продължи до 10 ч сутринта“, смее се Мария.

 

Бебе на хоризонта  

 

Тя отново потвърди, че с Хриси правят опити за бебе и няма търпение да се появи техният ангел. Певицата обаче осъзнава, че може би ще забременее по-трудно, тъй като е имала проблеми и със зачеването на Марая.

 

„При мен тази интензивност на работата, многото спорт и диети доведе до това нещата с Марая да се случат трудно. Но още десет пъти мога да мина през този път, за да имаме няколко ангела вкъщи“, готова е Мария.

 

Тя не пропусна да сподели и колко горда майка се чувства с дъщеря си Марая, която изключително бързо напредва в училище. Учителката й по арт дори й казала, че догодина ще бъде с децата от трети до пети клас.

5 Коментара

Ужасена

преди 8 години

Смех, смех, смех и страхотно падение!!

Коментирай

5

преди 8 години

Ами да спре този спорт малко па да качи някой килограм и може и да забременее. Сигурно тежи 40 кг....

Коментирай

3

преди 8 години

Не спортът,а диетите увреждат репродуктивното здраве на жените,тя неведнъж е изтъквала колко глад и коства да се поддържа 40 килограма при ниския и ръст! Така че,ако исйаш бебе-спираш диетите,спортът няма как да е вреден преди бременност,дори се препоръчва!

Коментирай

дебелиян

преди 8 години

защо диета да е 40 кила, а мъжа й ебаси слона 140. старае се да е хубава, а той бизон

Коментирай

jenn

преди 8 години

Винаги съм се чудила, как може да се запусне така и то млад мъж, на колко е, на 27-28?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.