Мара прости грях на баща си (Запозна го с мъжа си Гущеров)

4424
15 Март 2015, 13:00


Мария е загърбила враждата с родния си баща Панайот Киров, който дълги години не поглеждаше заради негов грях в миналото, научи HotArena!

 

Поводът баща и дъщеря да затоплят отношенията си е бил нейният брак с милионера Християн Гущеров, твърдят близки на звездата, пише „Уикенд“.

 

Отварачката не искаше нито да вижда, нито да чува Панайот Киров, заради травмата, която известният шампион по класическа борба й нанесъл в детството. Не е тайна, че Мария е дете на разведени родители. Киров се оженила за майката на чалгаджийката Йорданка, когато тя била на 18 години.

 

Родителите обаче не постигнали семеен уют и хармония и когато Мария навършила 4 години, Киров напуснал нея, сестра й Ирена и съпругата си. След време дори създал друго семейство, родил му се и син. Дори се твърди, че и до ден-днешен той не се познава с известната си сестра, тъй като тя нямала желание да се сближи с него.

 

Киров оставил на дъщерите си и бившата си съпруга апартамента в Стара Загора, даден му за спортните му заслуги, и на няколко месеца веднъж се вясвал да ги види. Оставял и по някой лев, но за да отглежда момичетата, Йорданка работела на 3 места без почивен ден.

 

Въпреки това парите не стигали. А за една Нова година Енергото им дръпнало тока и трите прекарали нощта на тъмно под завивките, разказвайки си приказки.

 

„В училище децата ме биеха. Чувствах се ограбена. Съучениците ми си имаха семейства и най-вече - бащи. Аз обаче вечер се прибират с някоя синина и нямах татко, на който да се оплача и да ме защити от грубияните. Майките на приятелките ми им забраняваха да играят с мен, защото бях дъщеря на разведени родители”, споделяла е Мария, обвинявайки своя родител.

 

След почти 10 години тотален игнор спрямо татко си, Отварачката най-накрая е простила на Панайот Киров. От дълги години бившият борец от живее в Америка. Там работи като треньор в клуб по борба. Човекът много искал да пристигне в София за сватбата на дъщеря си с Гущеров, но по бюрократични причини не успял да организира пътуването си.

 

„Там се устроил добре и няма никакво желание да се връща за постоянно тук. Простих му, защото всеки човек, още повече когато става дума за родния ти баща, има право на втори шанс. А и никой няма право да съди родителите си.

 

Дори съм се замисляла и ми се струва, че трябва да съм му благодарна. Защото човек по колкото по-труден път минава пред живота си, толкова по-силен човек става”, разсъждава Мария.

 

Въпреки, че не успя да отведе лично щерка си до олтара, Панайот Киров отдавна вече се е запознал със сват си – един от най-богатите българи, Добромир Гущеров.

 

В края на миналата година треньорът по бокс е бил за няколко седмици в България, доста време от които е прекарал с Мария, зет си Християн и внучката Марая.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени