Мара си призна: Не мога да пея!

2174
27 Март 2014, 14:01


Когато е била ученичка, Мария за малко не останала на поправителен изпит по музика. Този детайл от миналото си разкри самата тя в предаването „Преди обед”. Бъдещата фолк звезда не успяла да впечатли с таланта си преподавателката и онази аха да й пише двойка, научи HotArena.net.

 

В тази неприятна ситуация малката Мария попаднала след като напуснала музикалното училище, където била с профил контрабас и пиано. Заралийката се прехвърлила в общообразователно училище след инцидент на репетиция. Ударил я силен ток и в продължение на дни Мария не можела да движи добре пръстите си, камо ли да свири на някакъв инструмент, пише в. „Уикенд“.

 

„Преместих се в друго училище, където щях да остана на поправителен по музика, защото учителката прецени, че не съм особено талантлива”, сподели Мария. В края на краищата тя успяла да се пребори за повече от двойка. Ниската оценка на учителката по музика все пак не сломила бъдещата звезда. Мария продължила да се бори за мечтата си и резултатите са налице.

 

„Хубаво са й писали двойка навремето. Тя, горката пее толкова зле, че ако не са студийните записи, верен тон няма да хване”, отчитат колежките й
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 4 години
0
Само свирки мога да правя защото са ми сочни устните
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени