Марая на Мария с елек за два бона

https://hotarena.net/az-jenata/maraia-na-mariia-s-elek-za-dva-bona HotArena.net
Марая на Мария с елек за два бона


Фолк певицата Мария тръби наляво и надясно, че не глези дъщеря си, но в същото време я гледа като принцеса. Наследничката на певицата получава всичко, което поиска, а понякога самата изпълнителка прекалява в грижите за нея, видя HotArena.


Въпреки строгите ограничения за куп детски изкушения, момиченцето се фука с елек за цели два бона. Певицата специално издокара в него дъщеря си Марая за първия учебен ден, пише „България днес“.


Марая, която е второкласничка е сред най-обгрижваните и глезени деца на родните випове. Що се отнася до Мария, напук на декларациите, че не иска да глези дъщеря си, тя я облича в най-скъпарските марки.

12 Коментара

Голям праз

преди 8 години

Това дете е до болка разглезено и не знае що е глад и студ..както са казали старите хора... как може така да лигавиш детето си при положение ,че има деца ,които нямат и за зимно якенце на детето си да купят.... и в същото време тъпата мара да тръби че не я глези щерка си...толкова е бездушно и плоско...тъпа меркантилна крава! Ми ако не и купиш за 2 бона , а вместо това и вземеш за 60-70 лева и купиш на още 50 деца какво ли ще стане?!

Коментирай

Alena

преди 8 години

Saglasna sam s vas napalno. Zashto e nujno qke za dve hilqdi? Kupi i qke za 20-50 leva, drugite dai za blagotvoritelnost shtom imash tolkova izlishni Mariq !!!

Коментирай

айфдс

преди 8 години

Драги завистливи хорица... жената има възможност и си купува каквото си поиска! Ако вие имахте и вие щяхте да си купувате. Не може да спасиш всички гладни и необлечени деца на света :) само че хората обичат да плюят- само и единствено. Жалка работа

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Това дете,е като всички останали дечица,но просто има родители с повече материални възможности!Това,че не е усетило глад и студ,и затова е разглезено,както е коментирал някой ,е смешно твърдение!Нима има майка,която да остави детето си гладно и премръзнало,освен поради кофти обстоятелства?!Да,има мноого дечица,които за жалост живеят много зле,за което искрено съжалявам и се моля за тях,но не Мария е виновна за това!Съжалявам,мили ми хора,но това че тя направи и прави всичко възможно,да се чувства добре детето и,не я прави лоша майка,нито детето и глезено!Питам аз,къде Мария е афиширала цената на дрехата,с която е облечена Марая!Не съм я чула лично,никога да говори за пари!Това ,което се пише,май винаги е новина от второ или трето лице!Усеща се огромна доза завист и злоба в коментарите,а не трябва!Отглеждайте,обичайте и се грижете правилно,според възможностите си,за своите дечица!Нека Бог ги дари със здраве!Не гледайте в чуждата паница.......винаги едно нещо,е за сметка на друго..........в живота няма празно! ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН,на децата и учителите на България!Здраве,усмивки и успехи!

Коментирай

до айфдс

преди 8 години

Не е въпроса до възможности или не ...хората ,които имат реално и по-големи възможности от нея не са тръгнали да парадират с това! ново излюпилата се гущерка се домогна до парички и стойте и гледайте резил.. прекаленото парадиране си мисли ,че ще стане любимка на хората ли -кво?! НЕ НЯМА! наша мома марче хем парадира хем се прави ,че не иска да изтъква кое колко струва?! е това не е ли тъпо и пошло? никой не злобее и плюе ,работя с факти и се аргументирам... а ти просто си изака мнението..смешник!

Коментирай

кате катеее ...оо коксчето ми

преди 8 години

реално Мара винаги изтъква ,че се облича с маркови дрехи ,обича лукса и скъпите бижута... но същевременно се прави на скромна и земна ?! това само говори за ниско интелигентен,комплексиран и прост човек! да се буташ за скромен ,а да парадираш с бижутата и екзотичните места ,на които ходиш...за мен това е поведение ,което трябва да се мачка от нас , а не да го толерираме ...нека бъде здрава,детенцето и също...но нека поведението и на оФца да умре с болните и фантазии да е повече от обикновения човек...най-лошо е да забравиш от къде си тръгнал,Маро!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Кате съм в България.........хахах,ама ми харесва де!Коксче,не съм......и не зная дори,защо като не си съгласен-а с мнението ми,или аз съм в грешка,е нужно да се обръщаш така към мен!Не засягам никого и никога,но разбрах едно нещо за българите,за което ми е мъчно-НАПАДАТЕ И ОБИЖДАТЕ БЕЗ ПРИЧИНА И НИКОГА НЕ ПРОЯВЯВАТЕ НУЖНОТО УВАЖЕНИЕ,ОСОБЕНО КЪМ ХОРА,КОИТО НЕ ПОЗНАВАТЕ,визирам обръщението ти към мен,което ме обиди!Както и да е,все тая!За Мария като цяло си права,може и да си афишира пари,бижута и екскурзии.........АЗ ПИША ПЕРСОНАЛНО ЗА МАРАЯ и дадената статия!

Коментирай

oppp

преди 8 години

КЪРЛЕЖ-ТОВА Е НАЙ-ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА МАРЧЕТО И ФАМИЛИЯ

Коментирай

СУБЕКТИВНА И ИСТИНСКА ЗАВИНАГИ

преди 8 години

ще уважавам само тези ,които сметна за нужно да уважавам! лесно е да пишеш за България и българите какви били и какво правели...ай дивия ЗА теб скъпа! живей си в чужбина и си робувай на заплатите на европейците,живей като роб ...аз живея тук и обичам земята на дедите си,уважавам стойностните хора и обичам да се забавлявам с комплексираните хора и жълтите им болавочи! бъди здрава и не съди книгата по корицата...!!!! ..и да ти кажа ти си за съжаление ,а не ние...АЗ съм Българка в България а ти си никоя в никъде!

Коментирай

До СУБЕКТИВНА И ИСТИНСКА ЗАВИНАГИ.от КАТЕТО...хахха

преди 8 години

Мила ми СУБЕКТИВНА,за сведение,аз съм чужденка,живееща от години в БГ. Обичам страната ,хората ,работата и приятелите си!Не робувам ,драга,на никого!Научих прекрасния ви език,с някои пропуски все още,защот си е труден,и се гордея с това!Научена съм да уважавам всички стойностни хора,без значение къде живеят и какви са им корените!За съжаление не съм,защото никога,за никого и по никакъв повод,не бих написала това- .........АЗ съм Българка в България а ти си никоя в никъде!-цитирам те! .........и да ти кажа ти си за съжаление ,а не ние-пак те цитирам....хихихи Къде прочете ,че съжалявам българите.....хахахах!Прочети книгата,от кора до кора,скъпа!!!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Чета и се смея на двете дами ,хванали се за косите... нито кокс нито субективната според мен са в правото си да претендират..след като коментираш в жълт сайт така разгорещено,то смятам ,че умствения багаж не е много...и колкото и добре да се мъчи да се изразява кокс -пак си остава драскачка в жълт сайт! а за субективната мога да кажа ,че ми харесва пасивната агресия-смешно е :)

Коментирай

Debi

преди 6 години

Samo prostotii ot vashite usti-ima vazmojnost jenata,shte si glezi i pooshtrqva dasherqta kogato tq reshi!!!vseki spored djoba si - tq se saobrazqva s svoite vazmojnosti i standart na jivot!vie prosto zlobeete i izbivate lichnite si kompleksi nikoi na nikoi ne e vinoven za nishty!i maikata i deteto sa prekrasni!mariq e maika za primer ,ambiciozna i iskashta badeshte za deteto,a maraq malka princesa inteligentno i umno dete koeto ocenq usiliqta na roditelkata si

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.