Марешки изрита красивата си любовница, връща си жената (Пикантни подробности)

5448
30 Януари 2017, 15:00


Варненският бизнесмен Веселин Марешки заряза любовницата си, научи HotArena. Въпреки че убийствено красивата млада дама, с която живееше на семейни начала в продължение на няколко години, все още гасне по него, новоизлюпилият се политик й дал да разбере, че само вреди на публичния му имидж.

По информация на "Таблоид", разлъката е настъпила в средата на януари, когато станаха ясни и първите социологически проучвания, даващи шанс на Марешки да влезе в следващия състав на Народното събрание. Той взел много трудното решение, вместо да вреди на обществения си образ и да го наричат двуженец, да изостави Боряна и да се опита да прикотка жена си Светлана обратно, поне до края на предизборната кампания.

Преди няколко години, когато гръмна скандалът, че тримцата си живеят в мир и сговор без никакъв проблем и че законната съпруга на бизнесмена е приела увлечението му по студентката по икономика, всички бяха категорични, че любовта му ще мине. Нищо подобно обаче не се случи. Въпреки че буквално в някой от последните дни Марешки изтри всичките си общи снимки със синеоката хубавица, които сам публикуваше дълго, той още таял силни чувства към нея. 

Реципрочността в отношенията им също е явна – Боряна не спира да пуска в личния си профил в социалните мрежи всяко негово телевизионно участие, всяка нова снимка за плакат преди вота, както и всички новини около развитието на по-печелившия му бизнес – петролния. Тя обаче също е заличила общите спомени през годините с него, като явно е приела решението му да се отдалечат един от друг, за да не подхранват клюките.

През 2015 г. около Марешки се появи още една дама, сочена за негова любовница – брюнетката Геновева. Всъщност и тя, и Боряна работят в една от фирмите му в морската столица, но прегърнатите снимки с Жени са само приятелски. Боряна неведнъж е проявявала пристъпи на ревност заради евентуалната си конкурентка, но Марешки винаги й отвръщал, че е единствена и няма никакво намерение да я зареже. Все пак се оказа, че политическата му кариера е по-важна от голямата любов, факт, поради който хубавата Боряна вероятно е намокрила не една или две калъфки на възглавницата си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени