Маргарита Бербатова не се спира след развода (Всяка вечер е по кръчми)

2127
28 Март 2015, 12:19Маргарита Бербатова се разведе и го удари на живот. Майката на Димитър Бербатов обикаля клубове и заведения с приятелки, празнувайки новооткритата си свобода, дочу HotArena.


Медицинската сестра почти не се свърта вкъщи и затова си има сериозна причина. Децата й са пораснали и са поели пътя си в живота, разведе се с мъжа си и не вижда смисъл да си кукува у дома сама.


Вместо това предпочита да излиза вечер с приятелки и да се забавлява из ресторанти и механи. Маргарита Бербатова дори бе засечена в новооткрита механа в Благоевград, където шеф Манчев снимаше предаването си „Кошмари в кухнята“.


Компанията често е по заведенията вечер, а когато не излиза с приятелки, майката на Бербо най-често си поръчва храна за дома. Както самата тя споделя, причината да не готви, е, че децата са пораснали и напуснали семейното гнездо, а за сам човек предпочита да не хаби газта, пише "Всеки ден".


С нейни приятелки често през уикендите отскачат дори до София или Сандански, а влечението й към нощния живот бе увековечено и от операторите в шоуто на шеф Манчев. Въпреки че има възможност да замине за чужбина или да живее в София, младата баба хич и не си помисля да си зареже спокойствието заради това.


Вместо това спазва диети, излиза с приятелки и се радва на живота. И само се моли за здраве и дълголетие, за да се радва по-дълго време на свободата си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени