Маргарита Михнева залюби швейцарец! Журналистката се пренесе да живее при щерка си Неда в Женева

2348
22 Май 2017, 18:00


На бленуван пенсионерски живот се радва Маргарита Михнева, която от няколко месеца е хвърлила котва в Швейцария. Устатата журналистка се наслаждава на спокойствие и бели дни, като единствено любовни трепети притесняват сърцето й, узна HotArena.

 

Още през февруари Маргарита отлетяла към държавата на милионерите, където от години живее дъщеря й Неда. Малката е преподавател в едно от най-престижните училища „Льо Розе“ - на метри от Женевското езеро. Михневата щерка живее в огромна къща, чийто наем е плащан от работодателя й. В кокетното жилище своя стая има и майка й, която напълнила гардероба с дрехите си. Легендарната разследваща журналистка отишла в Швейцария с еднопосочен билет, тъй като искала да си почине, а и Неда открай време я викала да живеят двете заедно, пише „Таблоид“.

 

Майка и дъщеря прекарват ежедневието си повече от идилично. Докато Неда е на работа, Маргарита върти къщната работа и се грижи за трапезата, която винаги споделят двете, а понякога и в компанията на приятели на Неда.

 

Финансово Маргарита не разчита само на дъщеря си, тъй като макар да получава от държавата едва 195 лева пенсия, благодарение на дългогодишната си работа журналистката има спестявания, които харчи в момента.

 

Ежедневието на Михнева обаче не е отегчително и заради топлото познанство, което тя завързала с местен швейцарец, бивш адвокат. Комуникирали си на английски език и двамата често прекарвали времето си заедно в разходки край Женевското езеро или пък из гурме ресторантите в района. Журналистката е щастлива, че най-накрая е срещнала някого, който я харесва такава, каквато е, и не е запознат с драмите и проблемите, които тя е преживяла в България.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени