Марги Хранова лапа 120 бона от ВИП Брадър! Ще дели къщата със Сашка Васева и силиконки като Джулиана Гани, Дилена и Мартина

10453
13 Юни 2017, 14:05


Голяма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ вече е попълнен, но все още се водят преговори, узна HotArena.

 

Голямата звезда този път ще бъде естрадната легенда Маргарита Хранова, която най-после се е навила да участва срещу тлъст хонорар от 120 бона. Това не е първата й оферта от Големия брат, но чак сега се съгласява срещу подходящата сума, на която е престъпление да се откаже. От друга страна не се знае какво ще я накарат да прави продуцентите, имайки предвид високата цена, която са платили за нея, пише „Шоу“.

 

Почти не останаха звезди, които да не са влизали в къщата и затова подборът става все по-труден.  Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 000 лева.

 

Цели 8 мискли, плеймейтки и силиконки ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще се състезават една с друга и накрая победителката гушка 100-те ластика награда. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и подобни.

 

Очаква се реалити шоуто тази година да ни залее с бисери на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пети
Преди 1 година
-6
И кой ще иска да гледа дебела дърта баба
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вече
Преди 1 година
0
В сравнение с тройката травестити в средата на снимката, Сашка ми изглежда красива и интелигентна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"100-ластика награда" (?!?!?)
Преди 1 година
0
О не! Професията на тези изобщо не е под въпрос и ми писна ББ да кани такива! СТИГА ВЕЧЕ! Това и деца го гледат! А и дори и тези, които не сме деца, нямаме нужда да им гледаме обезобразените митурали муцуни и как "интелигенцията" снизходиелно решава "да им даде шанс" , за да се покажат пред публиката колко са "великодушни, толерантни и шикоро-скроени" и как могат да общуват и с такива като тях, без обаче да пропускат всеки удобен случай да кажат колко много се разграничават от тях и как нямат нищо общо с тях, за да изпъкнат като още по-интелигентни на техен фон и хем да не загубят своите поддръжници от "интелигенция" отвън, хем да спечелят поддръжници сред "феновете" на тези.. Този сюжет се изтърка много вече, още откакто преди 10 години поканиха заедно Патрашкова и Златка. Гледали сме го и го гледаме вече всяка година. Все едно и също е. Много харесвам формата, но ми писна разни такива да го ползват за ракетоносител. Дано поне действително не им дават нищо, а да влязат колкото да им се..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"100-ластика награда" (?!?!?)
Преди 1 година
0
се посмее България (въпреки че определено предпочитам да им се смея отдалеч). Те такива като изброените със сигурност няма да пропуснат възможност да се покажат НА телевизора ако ще и за без пари, защото все пак по някаква извратена причина, всяка поява в публичното пространство, без значение каква, им вдига цената.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени