Марги Хранова припадна в ресторант, певицата шокира посетителите с хипертонична криза

3202
26 Май 2017, 14:21


Маргарита Хранова припадна по време на участие в столичния ресторант „Гамбринус“ миналата седмица, научи HotArena. Малко преди да излезе на подиума в заведението, естрадната легенда не се почувствала добре и изведнъж се свлякла на земята. Изплашените й близки я наобиколили и напръскали с вода, спасявайки я от несвяст.

Причината за припадъка на Марги са проблемите й с кръвното, които я морят през последните няколко години. Изпълнителката на „Устрем“ е хипертоничка, заради което ежедневно пие хапчета, с които да регулира високото си кръвно налягане. Въпреки хаповете обаче състоянието в последно време не било особено стабилно и тя не се чувствала добре – постоянно й се виело свят, имала шум в ушите и на няколко пъти й прималявало.

За зла беда кръвното й се разиграло точно във вечерта, когато тя имала поет ангажимент. Вероятно от вълнение и преумора още през следобеда Хранова се чувствала превъзбудена и сърцето й прескачало. Малко преди да започне участието й обаче, тя пребледняла, дишала трудно и треперела безпричинно, след което се свлякла на земята. Макар хора от ресторанта да успели да я свестят бързо, без да викат лекарска помощ, Марги основателно отказала да пее и викнала съпруга си да я прибере в дома й, за да си почива.

Естрадната легенда вече е направила консултация със специалист за състоянието си и вероятно ще й бъдат сменени хапчетата, с които да регулира кръвното си налягане. Певицата споделя, че това се е случвало няколко пъти през годините и доста често е било неуспешно. Поради тази причина не смее да управлява автомобил, има страх и от височини, отказва често и да лети със самолет, пише "Таблоид".

„Не мога да се кача в колата и да шофирам, защото имам и проблеми със зрението. Като започна да карам, и пред мен всичко се върти, не мога да асимилирам толкова бързо информацията от движението. Страхувам се“, споделя за здравословните си перипетии изпълнителката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени