Мари на Гала й открадна Джуджи! Майка и дъщеря в челен сблъсък за аудитория

3919
13 Май 2017, 14:00


Мари става все по-сериозна конкруенция на майка си Гала, въпреки че още няма ясно начертан път в живота, узна HotArena.


Чаровната Мари порасна неусетно и вече е красива и амбициозна млада дама. Тя всячески се стреми да страни от сянката на майка си. По тази причина и се представя като Мари Константин, а не с фамилията си Будева. Двеойката предпочете да учи Връзки с обществеността в България, а не в Италия, заради майка си и гаджето си.


Както знаем, дъщерята на Гала има връзка от повече от година със сина на Джуджи. Двамата се залюбими покрай приятелството на майките им. И до днес четиримата са в страхотни отношения, макар доскорошните екранни дружки вече да не работят заедно в "На кафе". Често групичката ходи на общи екскурзии, заедно с любимите мъже на водещата и на Джуджи.


А Деляна Маринова все пак не е останал съвсем без работа. Освен че се уреди с роля в сериала "Ние, нашите и вашите", тя е била прикоткана от Мари да води рубрика в нейния блог. Джуджи веднага се е съгласила на драго сърце и видимо няма проблем първо майката, после дъщерята да й се изявяват като шефки.


Мари не приема добре слуховете, че майка й й е купила сайт, в който само раздава команди. Гала искала дъщеря й да се насочи към журналистиката, а не към ПР-а, защото я смята за по-перспективна. Все пак, девойката записала Връзки с обществеността и има желание да стане пиар на някой зивестен политик. Професия, на която у нас не се гледа с добро око, но в чужбина е доста елитна. 


А като хоби й остава блогът, който вече е променил формата си, тъй като е списван от екип автори. мари дори се шегувала с колегите си, че сайтът е заприличал на "На кафе" и спокойно може да го кръстят "На чай". Все пак се спрели на доста по-нетсандартно име на английски - "enouement", пише "24 часа".


Мари е доволно от това, с което се занимава. Все пак, още изпитва известни колебания в коя точно посока да насочи силите и уменията си за напред. Всъпреки това, тя е сигурна, че Гала ще я подкрепя във всяко една начинание.

Тв водещата не крие, че дъщеря й е най-голямото й съкровище. Тя винаги си е мечтаела за дъщеря, която да кръсти Мари. Харесала си името от един филм. И когато забременяла, Гала била напълно убедена, че чака "своята Мари". А днес тя вече е голямо момиче, което след някоя и друга година ще я дари с внуче.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени