Мари на Гала си пропилява бъдещето заради любов (От какво се отказа?)

3819
25 Август 2016, 16:00


Мари на Гала избра любовта пред успешното бъдеще, узна HotArena.


Щерката на вечната водеща на "На кафе" тази година бе абитуриентка и всички, включително и майка й, смятаха, че ще се ориентира към продължаване на образованието си в чужбина. Е, сбъркаха! Мари тропна с крак, че няма да напуска страната, а причината е прозаична и романтична - нейното гадже Константин.


От известно време порасналата красавица върти любов със сина на Джуджи и двамата са неразделни. Затова за Мари е просто немислимо да замине в друга страна и да не го вижда с месеци. Тя е на мнение, че връзките от разстояние са пълна заблуда, в която не иска да попада.


Студентката е наясно, че родното образование издиша сериозно пред това на запад, но въпреки това записа журналистика в столичен ВУЗ. Гаджето й пък следва психология, но се очертава двамата да не са много редовни на лекциите, за да имат повече време за тях.


Гала иска-не иска се примирила с решението на дъщеря си и не се е опитвала да налага своето мнение. Сега водещата дори е щастлива, че Мари няма да е на хиляди километри от нея и ще я вижда щастлива до себе си, пише "Всеки ден".

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 8 месеца
-2
Може това възмургаво момиче проста да е тъпо и просто като майка си и да не става за нищо...... Българският ВУЗ му е точно по мярка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
млади
преди 8 месеца
-1
много са малди, дано не разбират по трудния начин, че в живота на възрастните, не всичко е каквото изглежда и, че човек не може да се ръководи само от чувства,а и от разум
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 8 месеца
-3
Ако замине в чужбина, ще а тагнете като предателка, ако остане - като глупачка. Оставете детето да си живее живота и да прави своите си грешки. Жива и здрава - останалото само се подрежда :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.52 mb
total execution time: 61.053037643433 miliseconds
mysql execution time: 31.250476837158 milliseconds