Мариан Кюрпанов: Лияна мога само да я „мина“, преди да потегля за Ню Йорк!

5427
10 Ноември 2013, 09:26


Ах, каква поредна брадърска драма! В края на шоуто приятелството е разбито на пух и прах, а интригантството е по-силно от всякога. Дори се появяват нови неочаквани любовни трепети, видя HotArena.net.

 

От снощния епизод стана ясно нещо, на което досега гледахме като нормално. Близките отношения на Лияна и Мариан след номинациите се оказаха, че са повече от огромно приятелство.

 

Това издаде самият Кюрпанов, който сподели пред Пламен, Мира и Ирина Флорин, че двамата с фолк певицата изпитват друг вид чувства, но й двамата ги спира страх, заради предишните им болезнени връзки.

 

Италианският „чобан“, както го нарича Ваня Червенкова“, прорева, че няма как да е с Лили, тъй като тя е свикнала да пребивава с много пари, а той едва ли ще може да й предостави такъв живот.

 

Бизнес дамата, по прякор мама Фотка, е крайно обидена на чалга изпълнителката, тъй като е посочила очилатият модел за фаворит на финала. „Ти не виждаш по-далеч от миглите си. Как ще гласуваш за Мариан, когато той ти вика, че единственото, което може да направи с теб, е да те „прасне“, преди да отлети за Ню Йорк“.

 

Лияна не потърси сметка за тези думи, а Големият брат не излъчи кадри, в които те са присъствали. Тя се разплака, тъй като вече втори месец се опитваше да е в добри отношения с всички в Къщата.

 

Тя сподели пред Тервел, че й е мъчно, защото Ваня й се сърди, а той уж я успокояваше. По-късно, когато Червенкова и фурията си казаха нещата в очите, Станка и Стойко застанаха зад Лияна, но „мъжкарят“ Тервел подкрепи своята мама Фотка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Комшийката Сийка
преди 4 години
0
Божеее, този карабатак няма да го мина пък дори и за Каспичан да заминавам ....:))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мики
преди 4 години
0
Лияна както е загоряла ще се наебе с всеки, който я пожелае. Няма да е само Мариан, ако той въобще има такива намерения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени